Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor: Vi er under pres

Telenor: Vi er under pres

Efter den store Facebook-storm teleselskabet Telenor havnede i sidste uge, så skal der kigges indad og overvejes strategier.

Teleselskabet Telenor har fået tusindvis af Facebook-brugere på nakken efter den kritiske kommentar fra kunden Anders Brinkmann. Ifølge Telenor er aktiviteten og engagementet på Facebook-siden vokset med hele 77 procent siden. Det skriver Politiken.dk.

 - Telenor er landet i en kæmpe Facebook-storm

Kommunikationsrådgiver Tom Lehn-Christiansen indrømmer, at der er begået fejl og virksomheden nu vil overveje hvilken strategi der skal benyttes på de sociale medier:

-”Det er ikke rart for nogen at få så meget kritik i fuld offentlighed. Det er heldigvis også første gang, vi prøver noget i den skala,” siger Tom Lehn-Christiansen.

Telenor giver også Brinkman ret i kritikken, og tager det meget alvorligt og ved de er nødt til at kigge indad for at se, om der er nogle ting, vi skal have strammet op på eller rettet i deres processer.

Til trods for den drejning hele sagen har taget, så skal man dog ikke forvente Telenor forsvinder fra Facebook.

-”Når man er på Facebook, er man der jo på godt og ondt. Selv om vi ikke i den her sag har vundet noget – tværtimod – håber vi, at vi på lang sigt kan vinde troværdighed ved at være der og ved at være åbne over for vores kunder. Facebook er jo en kanal, vi ikke kan ignorere.”

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nikolaj 07-08-2012 12:04:54

Telenor giver også Brinkman ret i kritikken, og tager det meget alvorligt og ved de er nødt til at kigge indad for at se, om der er nogle ting, vi skal have strammet op på eller rettet i deres processer.


Er det Telenor eller Mobilsiden der skal have strammet op på eller rettet i deres processer.


Telenor: Vi er under pres

Hvornår siger de det? Det fremgår ikke ligefrem af artiklen at de siger det.

0 0
Morten 07-08-2012 12:35:22

"Hvornår siger de det?" kan man ikke skrive, da ordet "hvornår" referer til "tid" og ikke "sted". Samtidig ved vi ikke, om Telenor har talt med eller skrevet til Politikken, så ordet "siger" kan vi heller ikke bruge. Dvs. din sætning burde i stedet være noget i stil med "Hvor fremgår det?".

Ja, ordkløver kan vi altid være - vi kunne jo også vælge at forholde os til artiklen.

;)

0 0

Om brug af cookies