Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskab booster dataforbrug med konkurrence

Teleselskab booster dataforbrug med konkurrence

Teleselskabet Bibob står bag DM i Quiz Battle og bliver dermed det første teleselskab, som samarbejder med spil-applikation.

Danskernes taletids- og sms-forbrug er faldende og dataforbruget er i kraftig vækst. Hvilket blandt andet har betydet nye abonnementer hos teleselskaberne 3 og Telia. Og nu forsøger teleselskabet Bibob endda, at booste dataforbruget yderligere.

 - Fremtiden er fri tale og store datamængder

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker at spille på deres smartphone, særligt kvinderne, er vilde med at dyste i diverse spil

Det har nu gjort, at teleselskabet Bibob i samarbejde med det populære spil Quiz Battle, fra Illustreret videnskab, har stablet konkurrencen DM i Quiz Battle på benene.

På kun to uger har 15.000 danskere tilmeldt sig konkurrencen.

 - ”Vi bruger i højere grad vores mobil til at gå på nettet og til at spille på, og for et teleselskab betyder det, at vi må tænke i nye baner. Der er skarp konkurrence på telemarkedet, og mens vores konkurrenter går i priskrig, så har vi nu valgt at differentiere os ved være til stede der, hvor mobilbrugerne er. Og det er i øjeblikket Quiz Battle, der hitter blandt smart phone-ejerne,” siger Mikkel Noesgaard, adm. direktør i Bibob.

DM i Quiz Battle løber frem til og med fredag den 15. marts, hvor vinderen kåres til en live finale i København. Du kan læse mere om konkurrencen her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ladjo 07-03-2013 14:19:44

... for at deltage i en sådan "competition" ;o/

0 0
Jonas Christiansen 07-03-2013 14:48:00

Jeg er lige kommet tilbage til android efter 1 år med wp 8. Nøj det er ikk kun quizbattle vi er gået glip af :)

0 0
ladjo 07-03-2013 15:20:11

Nej, tænk på alt det fritid vi går glip af når vi er tilbage på IOS og Android...

Bliver på WP lidt endnu som primær... Håber de får lavet noget hertil, da det er så meget hurtigere i dagligdagen. Det hænger bare sammen på tværs af person hubben/kontakter - mail - office - skydrive - OneNote osv. osv...

Sækundær telefoner har jeg da både IOS og Androider...

0 0
Om brug af cookies