Teleselskab får smugkig på 5,9″ Galaxy Note III

Samsung vil efter sigende demonstrere en kommende Galaxy Note III med 5,9"-skærm for chefer i teleselskabet AT&T. 6,3"-phablet også på vej.

Teleselskab får smugkig på 5,9″ Galaxy Note III

Spekulationerne om tredje generation af Samsungs Galaxy Note-phablet har været mange, og nu bringer KoreaTimes.co.kr seneste skud på rygtestammen.

En Galaxy Note III med 5,9″-skærm vil således blive demonstreret på et møde i Seoul, Sydkorea, hvor Samsung vil få besøg af topchefer fra det amerikanske teleselskab AT&T, forlyder det. Her skal lancering og promovering af den nye phablet diskuteres.

Galaxy Note III er efter sigende udstyret med 5,9″ OLED-skærm i Full HD, Exynos 5 Octa processor og LTE-understøttelse, men diskussionerne om den endelige udgave af produktet pågår stadig, lyder det videre.

Oplysningerne kommer ifølge AndroidAuthority.com fra en kilde i Samsungs leverandørkæde.

For nylig satte en såkaldt Game Pad fra tilbehørsprodukterne til Galaxy S4-smartphonen gang i spekulationerne om en 6,3″ Galaxy Note III. Game Pad understøtter således skærmstørrelser fra 4″ til 6,3″.

Ifølge KoreaTime.co.kr er der imidlertid tale om en anden phablet, der ikke kan betegnes som et flagskib eller topprodukt.

Læs også:
Samsung på vej med 5,9″-phablet – Galaxy Note III?
Rygte: Samsung Galaxy Note III med 6,3 tommer skærm