Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskab: iPhone 6c på 4" lanceres i april 2016

Teleselskab: iPhone 6c på 4" lanceres i april 2016

Ifølge en køreplan over kommende smartphones fra et teleselskab vil en lille iPhone 6c på 4" blive lanceret i april måned.

Her ses et kvalificeret bud på, hvordan en 4 tommer iPhone 6c vil se ud i forhold til iPhone 6 og 6s.
Her ses et kvalificeret bud på, hvordan en 4 tommer iPhone 6c vil se ud i forhold til iPhone 6 og 6s.
Foto: mydrivers.com

Der har verseret rygter om en lancering af en mindre iPhone i adskillige måneder, men Apple har endnu til gode at lancere en efterfølger til den nu over to år gamle iPhone 5c.

Den kinesiske side Mydrivers er dog kommet i besiddelse af en køreplan for det kinesiske teleselskab, China Mobile, der angiveligt skulle vise, hvornår næste års smartphones lanceres - præcis som det var tilfældet med teleselskabet T-Mobile for to uger siden.

Læs også: Rygte: iPhone 6c klar i første halvår af 2016

Af billedet nedenfor skulle det fremgå, at en lancering af en ”iPhone 7c” med en 4” skærm vil ske i april måned. Flere internationale medier såsom Mac Rumors ser det dog som ganske usandsynligt, at en mindre iPhone vil blive kaldt 7c, eftersom den almindelige iPhone 7 ikke engang er lanceret på det tidspunkt. Derfor går den i stedet under navnet iPhone 6c.

Dette billede skulle dokumentere, at iPhone 6c er på vej. iPhone skrives på sin egen måde i Kina.
Dette billede skulle dokumentere, at iPhone 6c er på vej. iPhone skrives på sin egen måde i Kina.
Foto: KKJ.cn

På nuværende tidspunkt er der allerede ganske konkrete specifikationer ude om den lille iPhone, som, ud over den 4” passende ”lille” skærm, har en opløsning på 640 x 1.136 pixels – præcis som iPhone 5, 5c og 5s.

Der vil blive gjort brug af det såkaldte 2.5D-glas som i iPhone 6, 6 Plus, 6s og 6s Plus, som langs kanten kurver let, hvilket kan være en indikation på, at Apple skrotter plastikdesignet fra iPhone 5c og i stedet benytter aluminium. Farverne bliver også væsentligt mere afslappede: Guld, sølv og sort i stedet for de meget farverige, der blev brugt til iPhone 5c.

Læs også: Teleselskab afslører, hvornår næste års topmodeller lanceres

Mekanikken lyder på den kraftige Apple A9-processor fra de to seneste iPhones, mens der også kommer 2 GB RAM. Ikke overraskende vil der i Home-knappen implementeres en Touch ID-fingeraftrykslæser, men 3D Touch i skærmpanelet vil ikke finde vej til den lille iPhone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies