Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskab: Ring via nettet og spar en formue

Teleselskab: Ring via nettet og spar en formue

Drop fastnettelefonen og spar en formue på telefonregningen ved at ringe via internettet, vurderer teleselskabet Tellio. Teleekspert Torben Rune mener de overdriver.

Drop fastnettelefonen og spar en formue på ved ip-telefoni, siger et teleselskab. Ekspert Torben Rune fra Netplan, mener de overdriver.
Drop fastnettelefonen og spar en formue på ved ip-telefoni, siger et teleselskab. Ekspert Torben Rune fra Netplan, mener de overdriver.

Hver måned kan du spare over 200 kroner på telefonregningen, hvis du droppede fastnettelefonen og ringede via din bredbåndsforbindelse.

I hvertfald hvis man skal tro teleselskabet Tellio, der via IT- og Telestyrelsens teleguide, har regnet frem til at en gennemsnitsforbruger kan barbere sin telefonregning 344 kroner til 130 kroner ved simpelthen at skifte fra fastnet til bredbåndstelefoni.

Ifølge Tellio har 1,6 millioner danskere rigelig båndbredde til at skifte til bredbåndstelefoni.

Men teleanalytiker Torben Rune fra selskabet Netplan mener, at Tellios udmeldinger om besparelser er overdrevne. Han peger blandt andet på, at flere fastnetkunder har ekstra udstyr koblet på deres traditionelle telefon, og som er for dyrt at ændre på. Desuden mener han, at der er flere penge at spare, hvis man springer ip-telefoni over og går direkte til mobiltelefoni.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies