Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskab: Udlandstaksterne er alt for høje

Teleselskab: Udlandstaksterne er alt for høje

Et nyt teleselskab ved navn Vopium kritiserer Sonofon og TDC for at opkræve alt for høje priser på udlandstelefoni.

At musikken hentet på iTunes ikke kan bruges på andre musikafspillere end iPod er uacceptabelt. Det mener EU’s kommissær for forbrugerbeskyttelse, Meglena Kuneva.
At musikken hentet på iTunes ikke kan bruges på andre musikafspillere end iPod er uacceptabelt. Det mener EU’s kommissær for forbrugerbeskyttelse, Meglena Kuneva.

Det er det helt nye teleselskab ved navn Vopium, der går til angreb på TDC og Sonofon. Anklagerne går på, at de to telegiganter kræver urimeligt høje priser for udlandsopkald.

Hos Vopium baserer man udelukkende sin forretning på udlandstelefoni. Rundt regnet er priserne på udlandsopkald 50-60 procent billigere hos Vopium end hos TDC og Sonofon.

Hos Vopium er man godt klar over, at en prisnedsættelse hos TDC og Sonofon vil betyde, at det lille, nystartede teleselskab må dreje nøglen om igen. Men det er tilsyneladende en risiko, selskabet er villig til at løbe:

”Lige så snart TDC sætter priserne bare ned i nærheden af vores priser, så er vi jo udkonkurreret, fordi de har en masse butikker og service, vi ikke kan hamle op med, siger Christian Gregersen, der er med til at lancere Vopium.

TDC har valgt ikke at udtale sig om kritikken fra Vopium. Hos Sonofon er man mere åbne. Her erkender pressechef Peter Glüsing, at selskabets udlandspriser nok er i overkanten. Han henviser til, at Sonofon allerede sidste sommer satte priserne ned med 10 procent og lover desuden, at sommeren 2007 vil byde på flere prisnedsættelser.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies