Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskaber med store forventninger til Windows Phone

Teleselskaber med store forventninger til Windows Phone

Teleselskaberne tror på, at de skal gøre mere plads på hylderne til mobiler med Windows Phone-styresystemet.

Foto: Nokia Lumia 800 med Windows Phone
Foto: Nokia Lumia 800 med Windows Phone

De danske telebutikker har ikke tøvet med at tage masser af Android-, iOS- og Symbian-mobiler ind, mens det går lidt mere trægt med Windows Phone.

Det kommer imidlertid snart til at ændre sig, lyder spådommen fra teleselskaberne.

Det gælder blandt andet kommunikationschef Stine Green Paulsen fra 3.

- "Vi har en forventning om, at Windows bliver meget interessant, fordi det ser rigtigt godt ud," siger hun til computerworld.dk.

Nokia har allerede annonceret den første Windows-satsning i form af Lumia 800 og Lumia 710, og samarbejdet med Microsoft kommer til at rykke en del, vurderer mobildirektør Johan Kirstein Brammer fra TDC.

- "Jeg ser frem til, at Nokia kommer i markedet med telefoner med Windows Phone. Det bliver godt for markedet og kunderne i særdeleshed, at der er tre hovedplatforme at vælge imellem," fortæller Johan Kirstein Brammer med henvisning til iOS og Android.

Telia og Telenor udtrykker ligeledes positive forventninger til fremtiden for Windows Phone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henning Mortensen 13-11-2011 11:41:26

Har jeg overset noget? I hvertfald savner jeg en grundig gennemgang af det ny WP. Er det noget man skal satse på, og hvordan klarer det sig i forhold til iOs og Android lige bortset fra det nuværende lille udbud af apps? Hvordan vurderes potentialet?

0 0
Frederik 13-11-2011 19:51:13

Henning,

Det er et fantastisk mobil OS. Jeg synes det er længder foran iOS og især Android. Grunden til jeg synes dette, er fordi Microsoft har formået at integrere så mange tjenester og funktioner så det hele fungerer sammen. Dette er lige fra facebook chat som er integreret med SMS delen, så du hurtigt kan skifte mellem chat og sms når du skriver med en ven - til facebook, twitter og linkedin integrationen i people hub.

En anden ting er live tiles. Dvs. apps kan give dig en masse information uden at du overhovedet behøver åbne dem. F.eks. har jeg en BBC news app, som ved hjælp af live tile giver mig breaking news uden at jeg behøver åbne selve programmet.

Desuden er mange apps meget flot designet i forhold til hos konkurrenterne. Her tænker jeg især på apps såsom Spotify, eBay, TV2 News, Engadget og mange flere. Og deres Marketplace er også meget flot designet. Den eneste app jeg savner er Nordea mobilbank.. men mon ikke den nok skal komme?

Jeg har lige hentet en genial App der fungerer ligesom rejseplanen.dk, men den er optimeret til WP7. Det spiller bare.

Er du overbevist nu? :-)

0 0
David 29-11-2011 14:29:44

Nu er det jo heller ikke helt lige meget hvordan de så GØR det de kan. En gammel trabant og en sprit ny Porche, kan også begge køre, bremse osv osv. (altid godt med bil analogier ;)

0 0
Thomas 14-11-2011 08:58:56

Android kan mig bekendt ikke skifte mellem SMS, Messenger og Facebook i samme beskedtråd uden at man skal skifte mellem forskellige programmer.

Android kan heller ikke integrere med Xbox Live. :)

0 0
Henning Mortensen 13-11-2011 11:41:25

Har jeg overset noget? I hvertfald savner jeg en grundig gennemgang af det ny WP. Er det noget man skal satse på, og hvordan klarer det sig i forhold til iOs og Android lige bortset fra det nuværende lille udbud af apps? Hvordan vurderes potentialet?

0 0
Kim Harder 12-11-2011 12:15:10

Tror det går for langsomt, og at hukommelse bliver et stort problem, når vi ikke kan få lov til, at udvide. Stoler ikke 5 totter vat på dette sky foretagende. Jeg ønsker også, at have hånd i hanke med mine ting. Det har jeg ikke når først det ligger i skyen. Skyen kan kun blive en form for en ekstra sikkerhed, men så står man der, hvor mange ekstra kopier vil man have liggende.

0 0
13-11-2011 18:52:53

Det er jeg enig i. Skyen har sine fordele, men ulemperne er der bestemt også. Hver gang jeg uploader en fil til skyen giver jeg andre adgang til nogle af mine ting. Det næste problem er at skyen kun når man er online, hvilket bestemt ikke altid er tilfældet når man lufter sin smartphone.

0 0
Henrik 12-11-2011 09:17:33

Jeg tror virkelig det her med tiden bliver ekstremt populært, nu har jeg haft min htc radar i 2 uger og systemet er ekstremt lækkert. Alene den måde marketplace ser ud får simpelthen androide nye marked til at ligne en billig billig udgave! Og så kan man prøve alt derinde INDEN man vælger at købe det! Systemet er ligeså flydende som iphones så det er også lækkert.

0 0
Thomas 12-11-2011 15:10:41

Det er desværre ikke alle app-udviklere, der tillader trial-funktionen, men langt de fleste gør. Det er pissesmart faktisk!

0 0
Henrik Kleist 11-11-2011 22:31:11

læser det her.
Kom nu bare med andre mobiler også. Omnia W, Titan + hele molevitten.

0 0

Om brug af cookies