Teleselskaber: Nokia Lumia sælger stadig godt

Den gode start for Lumia 800 var ikke bare nyhedens interesse, melder teleselskaberne.

Teleselskaber: Nokia Lumia sælger stadig godt

Det er yderst vanskeligt at komme ind på markedet med et nyt produkt, specielt hvis der er fiaskoer i bagagen – og det kan man roligt sige, at Nokia har haft.

Men ikke desto mindre, har Nokia Lumia 800 fået en ret forrygende salgsstart i blandt andet Danmark. Kort efter den første salgsdag meldte TDC ud, at Lumia’en ”sælger på iPhone-niveau”, men det tyder nu på, at Nokia ikke blot var ramt af nyhedens interesse de første par dage.

– ”Der er stadig rigtig godt gang i salget, og interessen er høj, ” lyder det fra pressechef Peter Glüsing i Telenor.

Samme melding kommer fra TDC.

– ” Den succes vi oplevede på den første salgsdag den 20. januar er fortsat hos os. Den sælger ufortrødent videre i samme kadence som i starten. Det er vi overraskede over det. Vi anede ikke hvad vi skulle gætte på, så vi har været spændte på, om interessen kunne holde mere end et par dage – men den er altså blevet en succes, ”siger TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen.

Telia har fortsat Lumia 800 på salgshitlisten, nummer ét lige efter iPhone mens 3 melder om, at mobilen sælger som forventet.

Læs også:
Test af Nokia Lumia 800
Web-TV: Se testen af Lumia 800

Videre nyt om TDC

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 7/2/2012 publicerede vi sagen om HD Voice også hos Telmore og Onfone – Artiklen finder du her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om TDC..