Teleselskaber vil have gammel telelov lavet om

Flere teleselskaber ser gerne, at politikerne laver et nyt teleforlig – Det nuværende er fra 1999 og forældet forlyder det.

Teleselskaber vil have gammel telelov lavet om

Den danske internet, mobil og teleindustri reguleres af et politisk forlig fra 1999 – det vil flere teleselskaber nu have genforhandlet, skriver Business.dk

Det er den øgede konkurrence og TDC´s monopolagtige status, der får Telia, Telenor, Global Connect og Concepy til at opfordre politikerne til at se på det gamle forlig.

Det hæmmer konkurrencen mener selskaberne, der specielt peger på at TDC styrer det hele med hård hånd.

TDC sidder på over 60 procent af bredbåndsmarkedet, og TDC´s YouSee-selskab er Danmarks største kabel-TV selskab.

Og noget tyder på, at politikerne er parate til at lave et nyt forlig. Erhvers- og vækstminister Annette Vilhelmsen, der er øverste ansvarlig for det danske IT og telemarked siger, at hun på sædvanlig vis vil drøfte regeringens bredbånds- og mobiludspil fra marts med partierne i forliget.

Annette Vilhelmsen, som er øverst-ansvarlig for det danske IT- og telemarked, siger, at hun »på sædvanlig vis« vil drøfte regeringens bredbånds- og mobiludspil fra marts med forligskredsen.

Temaet er ikke slut

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden gik et skridt videre. d. 24/5/2013 dykkede vi igen ned i emnet med sagen; 1 ud af 10 snakker i mobilen mens de cyklerKlik her og læs videre.. Få også seneste nyt om emnet her.