Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskaberne intet hørt fra Lumigon

Teleselskaberne intet hørt fra Lumigon

Mindre end en måned før offentligheden skal præsenteres for Lumigon-telefonen, der har været lovet i to år, har indkøberne hos teleselskaberne, intet hørt fra producenten.

Der er 25 dage tilbage til hele verden, ifølge Lumigon, bliver præsenteret for deres første Android-smartphone i ”final-edition”.

Derfor kan det også undre de fleste, at de fire største danske teleselskaber stadigvæk INTET har hørt fra den danske mobilproducent.

Mobilsiden.dk har været i kontakt med både 3, TDC, Telenor og Telia, og her er enigheden rungende:

- ”Vi har intet hørt, og heller ikke set noget færdigt produkt”.

Hovedparten af de mobiltelefoner som sælges i Danmark, sælges gennem teleselskaberne. Det kan derfor være forskellen på succes eller fiasko, om et produkt findes i disse salgskanaler.

Se nedenstående web-TV indslag der fortæller mere om, hvor vigtig at operatørerne er for producenterne.

TDC: Vi er forundret

Landets største teleselskab, TDC, undres over Lumigons manglende henvendelser til dem.

- "Med alle de producenter vi kender har vi en kontinuerlig dialog om nuværende og kommende produkter. Vi har indsigt i roadmaps 6-9 måneder frem. Så det er helt unormalt, at Lumigon ikke lader høre fra sig. Jeg er forundret og har aldrig oplevet noget tilsvarende - det er i sandhed mystisk - men vi sidder ikke og venter ved telefonen," fortæller Morten Steen Jensen, indkøbschef hos TDC.

Mobilsiden.dk har forsøgt, at få kontakt til Lumigon, men de ønsker ikke at kommentere på noget, og det er umuligt at få et møde sat i stand. 

Ønsker du et overblik over Lumigons udvikling, så kan du læse nærmere her.

Operatørerne har nøglen til succes

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjarne1 01-02-2012 23:32:43

For nogle år siden kom der en telefon der hed Neonode. Det var også en telefon som blev voldsomt opreklameret og udsat gang på gang. Der kom vist nok 1-3 telefoner 3 år efter første release party. Det blev en dundrende fiasko og firmaet gik tilsidst konkurs. Historien har det med at gentage sig og jeg er ret sikker på at Lumigon bliver den næste. Hvis der overhovedet kommer et produkt vil det ikke blive en succes.

0 0
Rene 01-02-2012 17:52:05

Hvor er det sjovt at se folk falde på halen over noget der jo i bund og grund er det samme som nigeria breve som det her og den Danske pad.
Det er intet under at fuskere aldrig har problemer med at finde nye ofre.

0 0
Robert 01-02-2012 14:40:41

Der er ikke noget produkt og der kommer aldrig noget produkt.

0 0
Jonas 01-02-2012 11:31:55

De må simpelthen komme med noget mere, hvis man på nogen måde skal tro på at der kommer et eneste produkt fra dem.

0 0
Kim Harder 01-02-2012 11:54:31

Venter og ser, hvad der sker :-). Forstår blot ikke, når de endelig har trukket med den endelig markesføring, at de så ikke også har valgt den mulighed , en mobiltelefon med flere OS muligheder.

0 0

Om brug af cookies