Teleselskaberne intet hørt fra Lumigon

Om under en måned fremvises Lumigon T1. Indkøberne hos teleselskaberne har intet hørt fra den danske producent.

Teleselskaberne intet hørt fra Lumigon

Der er 25 dage tilbage til hele verden, ifølge Lumigon, bliver præsenteret for deres første Android-smartphone i ”final-edition”.

Derfor kan det også undre de fleste, at de fire største danske teleselskaber stadigvæk INTET har hørt fra den danske mobilproducent.

Mobilsiden.dk har været i kontakt med både 3, TDC, Telenor og Telia, og her er enigheden rungende:

– ”Vi har intet hørt, og heller ikke set noget færdigt produkt”.

Hovedparten af de mobiltelefoner som sælges i Danmark, sælges gennem teleselskaberne. Det kan derfor være forskellen på succes eller fiasko, om et produkt findes i disse salgskanaler.

Se nedenstående web-TV indslag der fortæller mere om, hvor vigtig at operatørerne er for producenterne.

TDC: Vi er forundret

Landets største teleselskab, TDC, undres over Lumigons manglende henvendelser til dem.

– “Med alle de producenter vi kender har vi en kontinuerlig dialog om nuværende og kommende produkter. Vi har indsigt i roadmaps 6-9 måneder frem. Så det er helt unormalt, at Lumigon ikke lader høre fra sig. Jeg er forundret og har aldrig oplevet noget tilsvarende – det er i sandhed mystisk – men vi sidder ikke og venter ved telefonen,” fortæller Morten Steen Jensen, indkøbschef hos TDC.

Mobilsiden.dk har forsøgt, at få kontakt til Lumigon, men de ønsker ikke at kommentere på noget, og det er umuligt at få et møde sat i stand. 

Ønsker du et overblik over Lumigons udvikling, så kan du læse nærmere her.

Operatørerne har nøglen til succes

Efterfølgende om sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 24/1/2012 blev bolden spillet videre med en ny vinkling på emnet Nokia-succes – Lumia 800 sælger på ”iPhone niveau” – Næste artikel om temaet finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .