Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskaberne: Nej tak, Panasonic

Teleselskaberne: Nej tak, Panasonic

Panasonic Eluga er ikke noget der får de danske teleselskaber til at juble.

Panasonic Eluga.
Panasonic Eluga.
Foto: Panasonic

Panasonic vil ind på det europæiske smartphone-marked.

Deres første Android-model Eluga kommer med 4,3 tommer skærm, NFC, 8 megapixels kamera og en vægt på kun 103 gram. Men det er ikke noget der tiltaler indkøberne hos de store teleselskaber i Danmark, der står for hovedparten af mobilsalget her i landet.

Læs: Panasonic Eluga - den nye Android i klassen

 - ”Vi har ikke Panasonic Eluga med i vores overvejelser,” siger Mette Hunoré, Telias kommunikationschef. Fra 3 er meldingen også rimelig klar.

  - ”Den ser umiddelbart spændende ud, men vi har slet ikke taget en beslutning endnu. Panasonic er jo ikke på det danske marked, og jeg tror, det kan være svært at komme ind på et i forvejen presset marked. – især med én niche-telefon,” siger Mette Christiansen, PR-konsulent hos teleselskabet 3.

Heller ikke TDC er særlig positiv overfor den nye telefon.

- ”For vores vedkommende planlægger vi ikke at tage Panasonic på hylderne. Vi mener ikke, at der pt. er plads til flere brands, ” lyder det fra Morten Steen Jensen, indkøbschef i TDC.

Panasonic siger til Mobilsiden.dk, at prisen på Eluga endnu ikke er fastsat og at man i øjeblikket forhandler med flere operatører.

Afstemning: Er der plads til Panasonic i Danmark?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Troels 24-02-2012 14:12:48

Det kunne jo også godt hænge sammen med, at fx TDC så er nødsaget til at have service-personale uddannet og reservedele liggende for at kunne tage sig af en enkelt Panasonic telefon og hvis der ikke umiddelbart er efterspørgsel på produktet (andet end for et marginalt antal first-movers), så er det nok ikke besværet værd.

0 0
Bepper 21-02-2012 23:43:00

Nu er det ikke kun Panasonics telefon jeg tænker på (og jeg havde skam luret den med batteriet!). En masse andre modeller bliver heller ikke taget ind. Galaxy Note og Sensation XL kommer ikke ind hos 3. Telenor har også et forholdsvist selektivt udvalg.
Og det er irriterende når man som mobilkunde skal skifte selskab hver gang, for at få den mobil man gerne vil have.
Og når man så skriver til sit selskab om ikke de vil tage en given mobil hjem - OG man tilkendegiver at man accepterer at de ikke kan yde support på den fordi det er en one-off. Så kan man stadig ikke få telefonen - fordi det passer ikke ind i hvad deres planer nu engang er....?!?
Og så er det bare jeg spørger - hvad er de planer?!?
Hvis der var nogle folk fra teleselskaberne der kunne svare, ville det være mægtigt!

0 0
Brian Koch 24-02-2012 15:23:20

nu tror jeg ikke at nogen fra selskaberne har nogen interesse i at svare på dine spørgsmål her på siden og tvivler måske også lidt på de overhovedet læser det og kan godt være de ikke tager alle telefoner hvilket også ville kræve et stort lager og desuden kan man jo gå til elgiganten eller andre steder og købe de telefoner du nævner uden abboment og de telefoner der ikke kommer der kan købes på nettet så der masser af muligheder og mener egentlig ikke at det mobilselskabernes opgave at tage alle mulige telefoner ind de skal nærmere tage de telefoner ind der rammer den målgruppe de gerne vil ramme og det med kun at tage telfonen ind for dig ville både være dumt og sikkert dyrt hvis de kun tog 1 hjem

0 0
Jan Ålund 21-02-2012 18:24:32

http://politiken.dk/tjek/digitalt/forbrugerelektronik/ECE1546170/apple-betaler-nu-erstatning-til-antenneplagede-iphone-ejere/

Det er lidt spændende om iPadsidens(som kunne være tabletsiden - meen nej da) søster mobilsiden får den her med?

0 0
Footiefan 21-02-2012 22:29:37

Nåååh ;-)

0 0
David 21-02-2012 18:49:31

Jeg vil da mene at den skal på mobilsiden.dk siden iPhone er en mobil?

0 0

Om brug af cookies