Teleselskaberne: Nej tak, Panasonic

Panasonic Eluga er ikke noget der får de danske teleselskaber til at juble.

Teleselskaberne: Nej tak, Panasonic

Panasonic vil ind på det europæiske smartphone-marked.

Deres første Android-model Eluga kommer med 4,3 tommer skærm, NFC, 8 megapixels kamera og en vægt på kun 103 gram. Men det er ikke noget der tiltaler indkøberne hos de store teleselskaber i Danmark, der står for hovedparten af mobilsalget her i landet.

Læs: Panasonic Eluga – den nye Android i klassen

 – ”Vi har ikke Panasonic Eluga med i vores overvejelser,” siger Mette Hunoré, Telias kommunikationschef. Fra 3 er meldingen også rimelig klar.

  – ”Den ser umiddelbart spændende ud, men vi har slet ikke taget en beslutning endnu. Panasonic er jo ikke på det danske marked, og jeg tror, det kan være svært at komme ind på et i forvejen presset marked. – især med én niche-telefon,” siger Mette Christiansen, PR-konsulent hos teleselskabet 3.

Heller ikke TDC er særlig positiv overfor den nye telefon.

– ”For vores vedkommende planlægger vi ikke at tage Panasonic på hylderne. Vi mener ikke, at der pt. er plads til flere brands, ” lyder det fra Morten Steen Jensen, indkøbschef i TDC.

Panasonic siger til Mobilsiden.dk, at prisen på Eluga endnu ikke er fastsat og at man i øjeblikket forhandler med flere operatører.

Afstemning: Er der plads til Panasonic i Danmark?