Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskaberne tror igen på Nokia

Teleselskaberne tror igen på Nokia

Nokia’s gode gamle brand `connecting people´ har ikke rigtigt passet de seneste par år, men med Lumia 800 kommer det måske til at passe igen - og de danske teleselskaber tror atter på Nokia.

Nokia Lumia 800.  (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia Lumia 800.  (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dk skrev i fredags, hvilke mobiltelefoner, der kommer på hylderne i de danske telebutikker i løbet af januar måned.

Og det er tydeligt, at der atter satses stort på Nokia. Alle de fire store teleselskaber tager Nokia Lumia 800 ind på hylderne, og gør klar til salgsstarten her den 20. januar 2012.

Nokia kommer måske derved til atter at leve op til sloganet `connecting people´, telefonen er i hvert fald inde i varmen ved både 3, TDC, Telenor og Telia.

Du kan også købe Nokia Lumia 800 ved flere andre forhandlere, se Mobilpriser.dk.

Web-TV: Se testen af Nokia Lumia 800

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 09-01-2012 09:46:56

Jeg har nu haft min Lumia 800 i en uges tid og må sige at jeg er ovenud tilfreds med den. Den har nogle småting som man kunne ønske som f.eks. internetdeling, men for mig at se så er det ikke noget der ødelægger oplevelsen. Hver gang man bruger telefonen er den bare flydende og helt igennem lækker. Den bruger en del strøm, men det er givetvis fordi jeg har svært ved at lade telefonen være med den fantastisk flotte skærm!

0 0
Thulemanden 09-01-2012 10:51:29

Kan jeg kun være enig i!
Jeg har haft min i en lille måned nu, og den kører bare som smurt. I den første uge, havde jeg også lidt problemer med at holde strøm i mere end 12 timer, men det var vist fordi den konstant blev brugt :-) Nu, hvor min forbrug er blevet normalt igen, så holder den rigeligt strøm til en lang arbejdsdag + bytur til langt ud på natten, uden at løbe tør. Jeg har en enkelt gang haft den til at holde strøm i 52 timer uden at blive ladet. Når den er i stand-by, bruger den praktisk talt ingen strøm, i modsætning til min gamle android. Dette til trods for at alt er sat til at pushe, synkronisere og roame for fuld skrald.

Som du også nævner, så kan man savne at kunne bruge den som bærbart hot-spot, men det kan jeg godt affinde mig med, da det er yderst sjældendt jeg har brug for det - det kan dog være et minus for folk der er meget på farten.

Ellers må jeg jo bare tilslutte mig John G's anmeldelse... Jeg får også henvendelser fra folk, som synes at min telefon er interessant og flot - sågar iPhone-folk, så noget tyder på at Nokia har fat i noget af det rigtige her.

Kombinationen af en fremragende, intuitiv, flydende og lækker performance pakket ind i et godt design, er i min bog, et ganske nobelt comeback af Nokia!

De varmeste anbefalinger!!!

0 0
Allan 09-01-2012 11:55:27

Jeg kan kun erklære mig 100% enig. Jeg har haft min Lumia 800 i et par måneder nu. Jeg har stadig en N8, man når man først har vænnet sig til Lumia 800 (det tager 5-10 minutter...) så forstår man hvorfor Symbian er blevet erklæret for værende et problem for Nokia - jeg har selv været ovenud tilfreds med min N8 (da den først fik Symbian Anna) men Lumia 800 er så meget nemmere og mere intuitiv at bruge, at jeg selv som relativt hardcore teknik-nørd må se mig overgivet til enkelheden i Windows Phone - det virker bare, hver gang, hele tiden.

Jeg bruger stadig min N8 som arbejdstelefon, men den føles med et slag temmelig outdated...

0 0
Henrik 09-01-2012 13:40:34

Selvfølgelig er den outdated. Den er et helt år gammel (!), men jeg beholder min. Er ikke super imponeret over Lumia'en. Jeg medgiver at OS'et er hurtigt og flydende, men der mangler de bekendte ting om Symbian har, og dem SKAL jeg have. Derfor duer Lumia'en ikke for mig.

Jeg satser på Belle-opdateringen istedet, og håber på den rygtede N8-efterfølger med Belle.

0 0
Lasse 09-01-2012 13:28:31

Hvis man kommer fra N8, er alt jo et fremskridt :-, men jeg må give dig ret: Det er en lækker telefon!

0 0
Jesper Søgaard 09-01-2012 11:54:47

Jeg fandt hurtigt ud af at facebook chat og MSN ikke skulle være aktiveret i "Personer". Det sluger strøm!
Jeg har ligesom dig bemærket at hvis telefonen blot er på standby så bruger den forsvindende lidt strøm! :)

0 0
Om brug af cookies