Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskaberne: Vi har intet hørt om hvid iPhone 4

Teleselskaberne: Vi har intet hørt om hvid iPhone 4

Rygterne svirrer om, at den hvide version af iPhone 4 er lige på trapperne. Men teleselskaberne har intet hørt fra Apple.

Den hvide version af iPhone 4 skulle egentlig have været lanceret samtidig med den sorte, tilbage i juli måned 2010.

Men den er af flere omgange blevet udskudt, angiveligt fordi det ikke er lykkes Apples underleverandører at levere den helt rigtige hvide farve.

Senest udskød Apple officielt lanceringen til foråret, uden dog at præcisere en nærmere dato.

Men nu har et screendump af interne vareoversigter hos Vodafone og Best Buy sat gang i rygterne og håbet om, at den hvide iPhone 4 er lige på trapperne. Salgsdatoen er i følge oplysningerne sat til den 27. februar 2011.

Teleselskaberne ved intet

De danske teleselskaber har dog ikke hørt noget som helst fra Apple, og tør ikke håbe på, at den hvide iPhone 4 er på vej.

-"Vi vil meget gerne ha den i sortiment, men forsyningerne hos Apple er åbenbart yderst sparsomme af denne version," siger Peter Glüsing, kommunikationsansvarlig hos Telenor.

Heller ikke TDC eller Telia har hørt mere fra Apple om, hvornår de skal forvente den hvide version i butikkerne.

-"Vi er desværre ikke kommet nærmere at få en dato fra Apple", siger Rune Fick Hansen fra TDCs kommunikationsafdeling.

Læs også:
Hvid iPhone 4 lanceres først i 2011

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Assersoen 20-01-2011 14:36:50

Det er da underligt de siger ved Telia de intet har hørt om den, da man kan skrive sig i kø til den ved dem.

0 0
Heine 19-01-2011 13:24:12

Er det ikke også logisk at den først vil komme til USA? - De har haft den sorte iPhone 4 på markedet længere end vi har haft den herhjemme.

Man kan så undre sig over at Apple ikke har lavet nok af dem til at tilbyde dem globalt. Det er nok bare business - hvor mange vil købe en hvid iPhone 4 sidst i february måned, når der kommer en iPhone 5 i juli?

0 0
Mette Østerbæk 20-01-2011 10:12:07

Tror mange af dem der har bundet sig 6 måneder på sin sorte iPhone, godt kunne finde på at købe en hvid "til ventetiden".
Er deres sorte købt i starten af aug. udløber deres binding i starten af februar, og derfor vil det da være oplagt at sælge sort iphone før den bliver alt for ridset/slidt, og selv købe en hvid, og når så bindingen udløber på "hvid iphone", er der nok evt. kommet en 5er eller 4gs,eller hvad de vil kalde den :)
Mange vil også gør det, for at være lidt "specielt", jeg kunne godt finde på det, er dog selv i binding til Slutningen af Marts.

0 0
Kristoffer 20-01-2011 09:03:04

Bortset fra at Vodafone er tysk, vores nærmeste nabo

0 0

Om brug af cookies