Teleselskabet 3 klar med fremtidens telefonsvarer

Som det første teleselskab i Danmark lancerede 3 i sidste uge deres nye Visuel 3Svar til iPhone, der er fremtidens telefonsvarer.

Teleselskabet 3 klar med fremtidens telefonsvarer

Teleselskabet 3 har, som det første teleselskab herhjemme, netop lanceret en telefonsvarer der giver brugeren det fulde ansvar over talebeskeder direkte på mobilen. Visuel 3Svar er navnet, på fremtidens telefonsvarer, som giver brugerne muligheden for med et enkelt klik, at aflytte beskederne i vilkårlig rækkefølge.

 – 3 siger farvel til hunden – klar med nyt univers

Det betyder også, at det nu er slut med stemmen der fortæller, at man nu ”har 13 nye talebeskeder” – hvis man er iPhone-kunde hos 3.

Visuel 3Svar gør det muligt, at se talebeskederne listet på skærmen, aflytte dem i vilkårlig rækkefølge, gemme telefonnumrene direkte under kontakter og sende talebeskederne videre til sin email.

 – ”Jeg er glad for, at 3 igen er først med det nyeste. Med Visuel 3Svar får kunderne mulighed for at opleve, hvor let det kan være at administrere talebeskeder. Tjenesten er enkel at installere, og skærmbillede og funktionalitet ligner alt andet, kunderne er vant til at arbejde med på deres iPhone. Jeg er derfor sikker på, at tjenesten bliver et hit,” siger David Elsass, direktør for privatkundemarkedet, 3 Danmark.

Til at starte med tilbydes tjenesten til iPhone og senere vil den også komme til Windows-telefoner. 3 håber også, at de i fremtiden vil kunne tilbyde en version der kan anvendes på Android-telefoner.

Du kan læse mere om Visuel 3Svar her.

Mere til historien

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/4/2013 fulgte redaktionen op med en artikel med temaet Skolehjælp til de små skolebørn – brug iPad’en fornuftigtKlik her og læs historien.. Få også seneste nyt om temaet her.