Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskabet 3 opruster med flere forretninger

Teleselskabet 3 opruster med flere forretninger

Nu vil 3 åbne flere forretninger i landet. Vi vil komme tættere på kunderne, lyder det, fra 3-direktør.

Når 3 i år åbner to yderligere 3Butikker i det danske telelandskab, er det en forsmag på selskabets satsning på flere fysiske forretninger i 2017.

Hos 3 målsætningen at komme tættere på kunderne der hvor de er og en lejlighed til at indvie et mere oplevelsesorienteret forretningskoncept. Samtidig vil 3 vende tilbage til visse af de byer, hvor 3 tidligere har delt lokaler med hedengangne Fona.

Fremtidens 3Butikker bliver delt op i zoner, med et lounge-område, dedikerede zoner til at afprøve de enkelte brands samt mindre travle betjeningstationer hvor den enkelte betjening kan foregå.

Læs også:  Elgiganten opkøber og overtager Fona

”Med åbningen af flere butikker kommer vi tættere på kunderne, så de uden at skulle køre for langt kan besøge en 3Butik og få ansigt-til-ansigt service. Interessen for smartphones, gadgets og mobiltilbehør stiger år for år, og vores egne kunder elsker at være først med de sidste nye mobiler og tilbehør. Derfor er det vigtigt for os som teleselskab at tilpasse os vores kunders behov og at gå forrest sammen med dem,” siger 3’s direktør for privatkundemarkedet, David Elsass i en pressemeddelelse.

Her bliver de nye forretninger

Allerede i efteråret vil to ny forretninger slå dørene op i Herning Centreret samt Næstved storcenter.

Med de to nye butikker vil teleselskabet 3 tælle i alt 30 butikker i landet.

Se også: ComputerCity lukker 9 varehuse og bliver til NetOnNet

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies