Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleselskabet IPXtalk overgår til OnFone

Teleselskabet IPXtalk overgår til OnFone

Det danskejede IP-teleselskab OnFone har købt IP-telefoniselskabet IPXTalk fra GoIP International. Købet et led i OnFones plan om at blive blandt de tre største leverandører af IP-telefoni til private i løbet af 2007.

Overtagelsen af IPXTalk skal ses i lyset af, at OnFone har oplevet en stor vækst både på det danske marked og i resten af Skandinavien. Overtagelsen af IPXTalk er et led i strategien om endnu større vækst i 2007.

Helt præcist er det målet hos OnFone at blive blandt de tre største leverandører af IP-telefoni til private inden udgangen af 2007.

GoIP, som tidligere ejede IPXTalk, har valgt, at netop OnFone skulle drive virksomheden videre, hvilket man hos OnFone ser som et skulderklap og som et resultat af et godt samarbejde. Hvad OnFone har betalt for IPXTalk oplyses ikke.

OnFone forsikrer om, at kunderne hos IPXTalk ikke kommer til at mærke til overtagelsen – lige bortset fra billigere priser på abonnement og minutter. Og det er der nok ingen, der vil klage over.

GoIP International har valgt at sælge IPXTalk, fordi selskabet vil have andre fokusområder fremover. GoIP har netop modtaget en større funding fra Via Venture Partners og vil derfor koncentrere sig om salg af platforme og systemer med deres såkaldte ”VoIP in a Box” løsninger, der i dag anvendes af flere danske og udenlandske operatører.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies