Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia åbner ny app-verden

Telia åbner ny app-verden

Applikationer er blevet allemandseje - men hvordan finder man frem til alle de fede apps? Det vil Telias nye applikationes-site hjælpe med.

Flere og flere danskere har fået øjene op for, at applikationer kan være en stor hjælp i hverdagen. Om det er til at hjælpe med at finde vej, få overblik over, hvad der kommer i tv, betale regninger eller finde en opskrift. Der findes en app til det meste.

Men det kan være svært at vide, hvad man skal søge efter, hvis man ikke præcis ved, hvad man leder efter. Derfor har Telia nu lanceret et nyt site, der skal give anbefalinger af applikationer, der passer til præcis din smartphone.

www.telia.dk/app kan du blandt andet hver uge lade dig inspirere af tre eksperter, der anbefaler deres nye favorit-app.

Få anbefalinger ud fra din smag

Det nye applikations-site indeholder også tjenesten App’etizer, hvor du kan få anbefalet applikationer, der passer til din personlighed.

Ud fra 10 parametre fortæller du systemet, hvad du interesserer dig for, og sammen med dit køn, dit styresystem og oplysningen om, om du er villig til at betale for apps, finder tjenesten frem til en række applikationer.

Hver uge bliver der tilføjet applikationer, både fra Telia og fra brugerne selv.

Tjenesten virker brugervenlig, og tager endda højde for, at du måske ikke helt ved, hvilket styresystem du har - og hjælper dig med at finde ud af det.

Er du fuldstændig nybegynder i smartphone-verden, kan du under 'Kom i gang' få forklaret forskellene på styresystemerne, og en introduktion til at komme i gang med apps.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

chris 22-02-2011 09:37:59

Efter at have lavet en profil på appetizer og søgt på alle 3 styresystemer, undrer det mig, at der ikke er større kvalitetsfoskel på resultaterne.

0 0
21-02-2011 14:09:51

.....dette er en appetitvækker til at blive Telia-kunde.?

Skam jer, Telia.!

0 0
Rasmus 21-02-2011 18:04:46

haha, hvorfor skulle de dog skamme sig?

Det er en gratis service som Telia giver kunderne. Det står dig frit for om du vil bruge det eller ej, og det hverken kræver eller opfordrer dig til at blive Telia kunde.

Forbrugere plejer jo at være klar med ladte pistoler, når de store selskaber laver nye tiltag eller prisændringer, men din kommentar grænser til det absurde.

0 0

Om brug af cookies