Telia ansætter tidligere TDC-direktør

Telia opruster og ansætter TDCs tidligere mobildirketør, der skal hjælpe Telia med at skaffe nye kunder, og tjene flere penge på dem de har.

Telia ansætter tidligere TDC-direktør

Telia optrapper nu kampen om kunderne, ved at hyre TDCs tidligere mobildirektør, Christoph Nørgaard.

Hans opgaver bliver dels at skaffe nye privat-kunder, holde på dem der allerede er, og få dem til at bruge flere penge i Telia-butikkerne.

-”Vi skal kikke på, hvorfor kunder har forladt os. Telia skal ikke være billigst men trods alt billig. Nogen mener, at vort net ikke er godt nok, men derfor går Telia og Telenor nu sammen om et fælles supernet i Danmark. Næste skridt bliver at skabe tjenester, som kunderne er villige til at betale for, så vi fortsat kan investere i netværket. Jeg tror, at der er plads til både et discount- og et premiummarked (betalingsmarked, red.),” siger Christoph Nørgaard til business.dk.

Mere om emnet

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 16/8/2011 gik vi et spadestik dybere og bragte en sag med fokus på Telias 3G-dækning er ude af drift (Opdateret 16:02 – kører igen) – Artiklen kan du læse her. Seneste nyt om temaet finder her.