Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia beklager pris-forvirring - men vil ikke give rabat

Telia beklager pris-forvirring - men vil ikke give rabat

Telia har sendt stærkt misvisende mails ud nogle af deres kunder. “Det kommer ikke på tale at give rabat” udtaler Telias salgsdirektør.

Op til iPhone 4 lanceringen sendte teleselskabet Telia en mail ud til alle dem, der stod på venteliste til iPhone 4.

Mailen bærer overskriften “Nu har vi prisen på din nye iPhone 4”, og oplyser en pris på 5.355 kroner i alt. Problemet er bare, at prisen ikke er “i alt” for telefonen med abonnement, men kun for selve telefonen.

Med “i alt” mener Telia i virkeligheden, at det er den samlede pris, der betales for mobilen, uanset, hvor længe man vælger at dele betalingen ud over - 6, 12, 18 eller 24 måneder.

 - "Vi er blevet ‘telecom-skadet. Vi har lært af det her, at det som er naturligt for os i branchen, ikke opfattes på samme måde af vores kunder”, siger Michael Bech, salgsdirektør i Telia til Mobilsiden.dk

Det kan for så vidt undskyldes og tilgives.

Helt slemt bliver det dog længere nede i mailen, hvor teksten “Pris med Xpress for 16 GB udgave og 99 kroner i udbetaling” står over prisen, der åbenbart kun er for selve telefonen.

Det er nemlig direkte forkert og misvisende.

Ingen kompensation

Men selvom det er tydeligt, at teksten i mailen i værste fald er direkte løgn og i bedste fald meget dårligt formuleret, så vil Telia ikke følge op og give kunderne den pris, som de egentlig troede de skulle have.

- “Det kommer ikke på tale, at sælge telefonen inklusive abonnementet til 5.355 kroner. Det er en beklagelig fejl, men vi yder ikke en kompensation”, lyder det fra salgsdirektøren.

Han fortæller videre, at faktisk er prisen på 5.355 kroner for høj. Egentlig skulle den være 4.875 kroner, for telefonen uden abonnementet. Men ifølge Michael Bech har ingen kunder købt til den forkerte pris.

Det skal bemærkes, at priserne i de enkelte kundemails kan variere, da det er tilpasset det abonnement som den pågældende kunde har.

Telia i kæmpe mediestorm

Historien om Telias uheldige kundemail startede torsdag på ekstrabladet.dk, og blev fulgt op her på Mobilsiden.dk, hvorefter Ekstra Bladet igen opdaterede med historien “Totalt kaos hos Telia om iPhone-priser”.

Dertil kommer, at Telia også kom i fokus, fordi deres kunder på blandt andet Facebook gruppen, var vrede og skuffede over iPhone 4-priserne, som Telia dog senere forsvarede.

Link
 - Her kan du læse Telias mail til kunderne

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ztyle 01-08-2010 16:33:04

Mig bekendt er de da forpligtet til at sælge iPhone 4 til den ialt pris, til de kunder der har modtaget den mail, da prisen er troværdig, eller er forbrugerloven lavet om, så firmaer bare kan slynge rundt om sig med priser, hvor på der løber ekstra udgifter på, for at lokke kunder til

0 0
Bjarke Hansen 31-07-2010 20:25:07

Hej Stefan

Hvis du ikke mener Telia´s mobiladtale er en afbetalings ordning hvad er det så?

Telia skriver selv:
"Telia Mobilaftale er en kreditaftale på salg af mobiler og bærbare. Det er en rentefri løsning, hvor du selv vælger din udbetaling og afdrag uden at det koster dig ekstra"

0 0
Bjarke Hansen 30-07-2010 21:11:00

Når telia vælge at sælge Iphone uden tilskud, så kan jeg vel vælge at gå ind og købe telefonen på afbetaling UDEN at binde mig til et abonnement?
Telia kan da ikke vælge at binde et til et dyrt abonnement når man køber telefonen til vejledende udsalgspris dog på afdrag. og telefonen sælges til som fabriks ULÅST?

Jeg tror Telia er MASSIVT i problemer... Gider i lige tjekke op på disse problem stillinger ved salg?

0 0
Stefan 31-07-2010 02:12:33

Du køber jo ikke en telefon op afbetaling, det er jo ikke Telias måde at sælge dig en telefon på. Telia har kørt med at tilbyde dig en telefon med et abbonnement, de har aldrig tilbudt kunderne afbetalingsordninger, lige meget om det kan være det samme. Hvis du vil bindes i 6 måneder, kan du få telefonen på "afbetaling", ellers skal du lægge alle pengene med det samme.

0 0

Om brug af cookies