Telia bringer Motorola tilbage

MWC: Telia mener Motorola er godt på vej tilbage i Danmark, og vi får som minimum én af Motorolas topmodeller at se i Telias butikker.

Telia bringer Motorola tilbage

Under Mobile World Congress mødtes Mobilsiden.dk med Telias indkøbere, der var på messen for at tage stilling til, hvad Telia skal have på hylderne i løbet af det kommende år.

Her fortalte Telia, at de i særdeleshed er positivt overraskede over Motorola, der ellers har været væk fra det danske marked i en rum tid.

Især den nye tablet, Motorola Xoom, mener de to indkøbere Claus Dahl og Ronny Sauer er interessant – dog har Telia ikke endeligt taget stilling til, om den kommer ind i deres sortiment.
 
Til gengæld er der er anden mobil, der helt sikkert finder vej til Telias butikker.

-”Motorola Defy har vi tænkt os at tage ind,” siger Claus Dahl.

Motorola Defy forventes at komme på hylderne omkring maj måned, der er dog ingen endelig pris eller dato i skrivende stund.

Også Motorola Atrix er under overvejelse, men endnu ikke taget endelig stilling til.

Se hele interviewet med de to indkøbere i indslaget nedenfor, og hør blandt andet deres mening om Samsung, HTC og no-name tablets.

Historiens videre forløb

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 17/2/2011 bragte vi nyt i sagen med en artikel omkring Motorola klar til Europa – Du kan læse den her. Seneste nyt om tematikken finder du her.