Telia-chef undrer sig over lækket iPhone-dokument

Et internt dokument fra Telia skulle angiveligt afsløre, hvornår selskabet begynder salget af iPhone 3G S. Telia-topchef undrer sig.

Telia-chef undrer sig over lækket iPhone-dokument

Telia vil forhandle iPhone 3G S i slutningen af juli. Det fremgår af et internt dokument, som iPhone-bloggen vildmedmac.dk angiveligt har modtaget fra kilder i Telia.

Teleselskabets salgs- og marketingsdirektør, Peter Krogsgaard, undrer sig imidlertid over historien om det lækkede dokument.

 – “Det er rigtigt, at vi forventer at begynde at sælge iPhone 3G S i løbet af sommeren, men den eksakte lanceringsdato er ikke på plads endnu. Så jeg ved ikke, hvilket dokument det er, de skulle have fået fra Telia,” siger han til Mobilsiden.dk.

Det omtalte dokument skulle efter sigende fortælle, at teleselskabet stadig forhandler om priserne.

Samtidig antydes det, at Telia fortsat vil forhandle iPhone 3G. Der vil dog kun være tale om 8GB-udgaven – ganske som Apple lagde op til på WWDC i mandags.

Det næste i sagen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden har holdt fast i temaet. 6/5/2009 publicerede vi en ny vinkling på emnet Telia forvirrer markedet for mobilt bredbåndKlik her for at læse artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.