Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia dækker (...?) Danmark

Telia dækker (...?) Danmark

I underholdende tv og radiospots fortæller Telia, at "de dækker Danmark". Men tonerne af det gamle Hot Chocolate hit 'You Sexy Thing' klinger lidt hult, hos nogle kunder, når de skal benytte deres Telia-mobil i kongeriget.

I forbindelse med Telias opkøb af Orange er mobildækningen nogle steder forandret. Det bunder i ændringen og sammensmeltningen af de to selskabers mobilnet, der er den største netværks-sammensmeltning som nogensinde er gennemført.

Mange eksperter har tidligere peget på, at en sådan sammensmeltning slet ikke var mulig at gennemføre, uden at alle 1,2 millioner kunder skulle have nyt sim-kort. Telia mener selv at have modbevist eksperternes dommedagsudsigter.

- Vi har haft problemer. Men inden for de seneste 14 dage er der sket store forbedringer. Der har været mange henvendelser til vores kundeservice - fra kunder med mange forskellige problemer. I den forbindelse har kundeservicen og forretningerne assisteret rigtig mange, med at få deres mobiltelefon til at koble op på det nye mobilnet, siger Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia Mobile til Mobilsiden.dk. Han tilføjer i samme åndedrag at ders kundeservice allerede nu kan mærke en tydelig nedgang i antallet af klager.

Telia dækker (noget af) Danmark
I tv-reklamen synges 'Telia dækker Danmaaaark'. Men har man været en af de kunder som har oplevet mange problemer, har man måske overvejet, om det er 'hele Danmark' - eller bare stederne der vises i reklamen, som Telia dækker. Dermed skulle Telia dække Holstebro, Østerbro, Maribo og langt ude i vandet.

Jesper Brøckner understreger dog overfor Mobilsiden.dk at Telia dækker hele Danmark. - Vores dækning er på 97 procent af befolkningen, og dækningen er fuldt på højde med TDC Mobil og Sonofons, slutter den optimistiske Telia direktør.

Telia er færdig med netsammenlægningen. Men der udføres stadig optimeringer rundt omkring i landet. Selskabet lover at tage henvendelser fra kunder alvorligt, som måtte opleve pludselig ikke at kunne benytte telefonen der hvor de bor eller arbejder.

topbillede=telia.jpg billede=icon-telia.jpg picture=on3 picturetext=Dækker Telia kun Holstebro, Østerbro, Maribo og langt ude i vandet? picturefile=teliamobile cat=on catname=telia comon=off

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies