Telia: danskerne er stadig vilde med iPhone

Danskerne er ifølge Telias "top 10 liste" over solgte mobiler i januar måned stadig vilde med Apples iPhone.

Telia: danskerne er stadig vilde med iPhone

Julen er forbi, og det samme gælder januar måned, der oftest forbindes med nedsatte priser og slagtilbud i alle butikker. Også på mobilmarkedet er der ekstra opmærksomhed på de fede gadgets, der skal skyde det nye år igang. 

Telia top ti 2014

Telia har i en pressemeddelse fremlagt deres “top 10 liste” over mest solgte mobiler i januar måned, og den viser et tydeligt billede af, at Apples iPhone stadig er favorit hos danskerne. Flagskibsmodellen 5S indtager førstepladsen efterfulgt af iPhone 4S, som Apple introducerede tilbage i 2011.

Konkurrenter klar til at overtage tronen
Listen viser desuden, at danskerne enten vælger en flagskibsmodel eller istedet en billigere mobil, der også kan holde til lidt flere knubs. 

2014 er kun lige begyndt og privatkundedirektør i Telia Christoph Nørgaard har store forventninger til kommende smartphones fra konkurrenterne. Særligt efterfølgerne til HTC One og LG G2 kan tyde på at ændre listens nuværende fordeling.

Derudover har Mobilsiden.dk idag kunne fortælle, at Samsung inviterer til Galaxy S5-event. Efterfølgeren til tech-gigantens S4, der i Mini-version indtager tredjepladsen, kan ifølge Telia være mobilen, der udfordrer iPhone på toppen.

-”Vi afventer spændt forårets lanceringer af nye smartphones, som sandsynligvis vil påvirke listen, da både Samsung, Sony, LG og HTC forventes at komme med nye udgaver af deres allerede populære smartphones. Samtidig bliver det spændende at se, hvordan danskerne tager imod en smartphone som Sony Xperia Compact, der indeholder alt, man har brug for i en mindre indpakning. Det virker til, at danskerne står foran en skillevej, hvor de skal vælge mellem en forholdsvis stor telefon på minimum 5 tommer eller en mindre og mere kompakt telefon,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Hvis du ønsker at høre nærmere om Sony Xperia Compact, så kan du se vores unboxing af mobilen her. Derudover har vi naturligvis også en komplet anmeldelse af den kompakte flagsskibsmobil her

Link: Telia

Fortsættelse følger

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 1/2/2014 kørte vi en ny vinkling på emnet Tipslørdag: Ugens bedste tips – Historien kan du læse her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Smartphone..