Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia er presset i Danmark

Telia er presset i Danmark

Et nyt regnskab fra TeliaSonera-koncernen viser med alt tydelighed, at Telia lider i Danmark.

TeliaSonera har netop offentliggjort et kvartalsregnskab for årets første kvartal, og det ser ærlig talt ikke for godt ud. Et fald på syv procent i Danmark, fra samme tid sidste år.

Telia har dels fået færre kunder, og tjener samtidig mindre per kunde - selvom kunderne taler mere i telefon.

-"Det er tydeligt, at markedet i Danmark er enormt presset på prisen. Det giver det udslag, at de store operatører mister kunder til de små prispressere. Og for os betyder det, at vi har fået et fald i omsætning," siger Telias danske direktør Søren Abildgaard til business.dk.

Han skiftede i januar direktør-stolen i Telias underselskab Call Me ud med en lignende stol i Telia. Pladsen overtog han fra Jesper Brøckner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mozz 24-04-2011 06:40:11

Er 100% enig med Melvis!!

0 0
Melvis 23-04-2011 18:12:19

Et fald på syv procent i Danmark er slet ingenting. Tro mig, Telia kommer til at falde endnu mere... lige indtil de dør!

Telia har et F****** elendigt netværk, helt utrolig dårlig kundeservice og en bunke af dårlige medarbejdere... især cheferne!!!

Menn direktøren, ledelsen og bestyrelsen gør ingenting (og har ikke gjort noget de sidste 10 år). Derfor er Telia færdig i Danmark! Telia ... sælg mens I stadig er lidt værd!

0 0
John 24-04-2011 16:08:47

Mht. deres kundeservice har jeg oplevet både god og dårlig kundeservice. Det er mit indtryk at det afhænger lidt af hvilken medarbejder du kommer til at tale med. Det er i øvrigt ikke anderledes end hos de andre selskaber - og jeg tror faktisk ikke Telias kundeservice er dårligere end så mange andre selskabers. Intet firma er interesseret i at yde dårlig service. Det kan man ikke leve af i længden.
Telias dækning kunne godt være bedre, men den kan nu fint konkurrere med Telenors. Desuden tror jeg der kommer til at ske spændende ting mht. dækningen her i 2011.

0 0
evilguy 20-04-2011 16:00:16

Citat: "Et fald på syv procent i Danmark, fra samme tid sidste år."
Et fald på hvad? Omsætning, indtjening, kunder, antal mobilkunder, antal ADSL kunder, Antal bredbåndkunder ??????

0 0
Thomas 21-04-2011 08:14:26

Ja, en anden mulighed kunne være omkostningerne :-)
(men det er det nok ikke.)

0 0

Om brug af cookies