Telia: Facebook login til Spotify ikke et krav

Telia og Spotify er det nye store samarbejde herhjemme, men hvordan kommer man ind på Spotify uden Facebook?

Telia: Facebook login til Spotify ikke et krav

Telia annoncerede for kort tid siden, deres nye samarbejde med musiktjenesten Spotify. Det samarbejde betyder at rigtig mange Telia kunder i op mod 12 måneder, gratis kan høre musik via en af verdens største musiktjenester.

Men samarbejdet mødte også hurtigt forargelse og kritik, eftersom Spotify sidste år annoncerede samarbejdet med Facebook, hvilket betød at man ikke længere kunne bruge Spotify uden en Facebook konto.

Det ville betyde at cirka 2,6 millioner danskere, ikke ville kunne gøre gavn at Spotify via Telia, da det er så mange der ikke har Facebook herhjemme, det skriver Berlingske.dk.

Men nu er Telia og Spotify sammen gået ud og fortalt at det ikke kræver et Facebook log-in for at gøre brug af tilbuddet fra Telia.

I stedet gør man brug af ens mobiltelefonnummer, og dermed kan man høre musik via Spotify på sin mobil, tablet eller PC.

Spotify findes til de tre store mobilplatforme Android, Apple iOS og Windows Phone.

Fortsættelse følger

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fortsatte fortællingen. Allerede d. 30/4/2012 kørte vi en opfølgning med en ny vinkel på HTC One S – bedre end One X (mobiltest) – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..