Telia fik kunder til at sove over sig

Ved en fejl blev uret stillet to timer tilbage på en række af de svenske Telia-kunders mobiltelefoner i nat. Mange kom for sent på arbejde eller til flyet.

Telia fik kunder til at sove over sig

Mange svenske Telia-kunder, der bruger mobiltelefonen som vækkeur, sov for længe her til morgen. Det skriver business.dk.

En fejl på en af selskabets servere betød, at et forkert signal blev sendt ud til kundernes telefoner, der fik stillet uret op til to timer tilbage.

Fejlen, som især gik ud over kunder i Östre Svealand og Gotland, var forårsaget af Telias it-medarbejdere, der arbejdede på serveren i nat.

– “Klokken otte slukkede vi for signalet, så der nu ikke sendes noget signal i de berørte områder. Kunderne må derfor stille tiden på mobiltelefonerne manuelt for at få den rette tid,” siger Hans G. Larsson, informationsansvarlig ved Telia i Sverige, ifølge business.dk.

Han oplyser ydermere, at kunderne ikke skal forvente kompensation, selv om de eventuelt skulle være kommet for sent på arbejdet eller har misset et fly.

Seneste tilføjelse i sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 24/8/2009 postede redaktionen en ny vinkel med et indlæg med tematikken iPhone 3GS (kæmpetest) – Læs her. Se også seneste nyt om temaet her.