Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia forsvarer deres iPhone 4 priser

Telia forsvarer deres iPhone 4 priser

Telia har i det sidste døgn taget mange hug for deres priser på iPhone 4. Men teleselskabet mener, de gør det helt rigtige med deres priser.

Kø til Telia i Århus
Kø til Telia i Århus

Siden Telia offentliggjorde priserne på iPhone 4, er de blevet mødt af en strøm af henvendelser fra vrede kunder, der raser over den høje pris.

Telia er nemlig det teleselskab, der har den højeste samlede pris på iPhone 4, viste Mobilsiden.dk i en prissammenligning.

Men samtidig er det hos Telia, at du billigst kan få en iPhone 4 med hjem.

Hos Telia skal du nemlig kun lægge 99 kroner på disken, for at få et eksemplar af iPhone 4 med hjem. Uanset om det er en 16 GB eller 32 GB.

Hos 3 og Telenor må du lægge mellem 1.200 og 2.100 kroner for at få en af de nye iPhones med hjem.

- “Det er uden sammenligning den billigste måde at komme i gang med iPhone 4,” siger Michael Bech, salgsdirektør i Telia.

Ingen tilskud fra Telia

Den noget højere pris hos Telia skyldes kort og godt, at Telia som det eneste selskab har valgt ikke at give tilskud til iPhone 4.

De andre teleseleselskaber betaler mellem 2.000 og 3.000 kroner af prisen på iPhonen, og det er i følge Michael Bech en overordentlig dyr affære.

- “Tilskud er den største udgift for teleselskaberne overhovedet. Langt større end udgiften til husleje, el, lønninger osv.,” forklarer han.

Men selvom salgsdirektøren står bag sine priser, så er han stadig ikke upåvirket af de mange negative kommentarer på især Telias Facebook-gruppe.

- “Selvfølgelig er vi kede af det, hvis kunderne er utilfredse,” slutter han.

Læs også:
 - Gamle Telia-kunder sparer ikke på ny iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

thedane9 01-08-2010 14:33:20

Med fare for at blive skældt ud af iPhone fanatikere, så vil jeg alligevel tillade mig at påstå at 8000 kroner for at have en iPhone, selvom det er meget mere end en almindelig mobiltelefon, er totalt absurdt.

De "gamle" iPhone 3 priser var allerede i overkanten, og jeg oplever lidt at Apple på det skammeligste udnytter, at de har en kundebase som næsten er fundamentalistiske, når de drejer sig om mobiltelefonvalg.

Problemet er samtidigt, at en iPhone i Danmark aldrig vil få et naturligt prisleje, da der tilsyneladende er nok kunder, som vil betale de uhyrligste priser.

Er den såkaldte "added value" med en iPhone virkelig så meget større sammenlignet med en HTC Desire både når man tænker på emotionelle og rationelle featurers? Er det ikke lidt "Kejserens nye klæder"?

Jeg elsker selv Apple's produkter.
Har utallige iPods herunder en Touch, iPad og iMac, men kunne umiddelbart ikke drømme om, at give absurde priser.

Hvad er baggrunden for, at nogen absolut uden skelen til prisen, skal eje den seneste nye iPhone?
Jeg er bare nysgerrig - det er ikke en provokation til at starte en for-og-imod Apple diskussion.

0 0
Yonzie 30-07-2010 14:45:33

Telia har stadig ikke offentliggjort hvad det koster at købe iPhone 4.
Det kan da ikke passe at et professionelt firma ikke vil informere potentielle kunder om hvad deres varer koster!

Jo, man kan se et eksempel på en 16GB til 7500,-
Hvis man går ind i deres shop kan man også se priserne med iON og 24 måneders afbetaling, men sidst jeg tjekkede er det muligt at få andre abonnementer også, og med ændret afbetalingsperiode?
Hvad med at inkludere det?
Det er også mega dårligt præsenteret, man kan ikke se hvor meget man skal betale om måneden, og der står at abonnementsprisen falder med 200kr efter bindingsperioden. Det passer vidst ikke længere...

Men... de 99kr nok tiltrække en del... Bare primært dem der har rod i økonomien hvor 99kr og afbetaling over 2 år er tiltrækkende. Det er ikke de kunder jeg ville foretrække at handle med i min butik, hvis jeg skal være ærlig. (Men OK, L'Easy tjener ret godt på dem)

0 0
30-07-2010 13:14:40

iphone 4 har en pris ved telia, og uanset hvad man gør med mobilaftalen vil slutprisen for selve telefonen være den sammem fx 5495 for 32GB.

Abonnementet kommer derudover, og der er altså flere muligheder udover iOn. iOn fås også i forskellige "pakker" afhængig af ens forbrugsmønstre.

Årsagen til den dyrere løsning ved telia er alene, at de ikke længere vil give tilskud til telefoner/iPhones. Begrundelsen fra en habit-fyr ved telia i Ryesgade i aftes var/er, at mange skifter telefon hvert år, og at telia ikke kan få tilskudet hjem på 12 måneder, da mange også ændrer abonnement efter 6 måneder til et billigere.

Vi kan forvente de øvrige selskaber følger efter over tid.

0 0
30-07-2010 12:18:28

Vil lige tilføje at Telia forklarede os at årsagen til at telefonen var dyrere end hos 3 og Telenor var at Telia ikke har nogen opkaldsafgift. Så vidt jeg ved er det 25 øre hver gang man ringer op. Dvs. 8000 opkald før det har kostet de 2000 kr som prisen er dyrere.

0 0
May Frederiksen 30-07-2010 13:29:31

@ Cazdotdk: Det er rigtigt, at Telia er det eneste af de tre selskaber, der ikke har nogen opkaldsafgift. Som du kan se i vores prissammenligning, http://www.mobilsiden.dk/?aId=12137, så er opkaldsafgiften hos både 3 og Telenor dog på 35 øre, og ikke 25. Men du har stadig ret i, at der er langt op til 2000 kroner :)
Vh. May, mobilsiden.dk

0 0
30-07-2010 12:01:50

Jeg stod i kø foran Telia i Ryesgade Århus siden klokken 13:00 igår eftermiddags sammen med min hustru og en kammerat. 11 timer efter kom vi indenfor i Telia butikken for at konstatere deres latterlige priser. Det endte med at vi forlod butikken uden at købe noget. I dag har jeg så ringet til Telia kundeservice og sagt alle vores 4 abonnementer op.

Her desuden bestilt en iPhone 4 hos 3 i stedet.

0 0
30-07-2010 11:53:05

Fair nok, at telia går foran, og vil til at tjene penge i et ludermarked. Ingen kan leve af at forære tingene væk. Se bare energiselskaberne med fiber.
Men telia skal have tæsk for deres uklare udmeldinger om priser og valg abonnementer. Helt tydeligt har de promoveret iOn, men intet sted har jeg læst, at det var et krav, kun, at man skulle tegne et "privatabonnement". Guf til juristerne?

Kundeservice telia bekræfter igen i dag, som i går, at der er andre muligheder for et abonnement end iOn.
Dvs. man kan tegne et billigere flex-abonnement, hvis det passer ind i ens forbrugsmønster, og det er intet krav til minimumsbeløb pr. måned på Flex.

Desværre havde butikken i Ryesgade i Århus i aftes/nat en anden opfattelse, så der skulle sælges iOn-abonnementer eller Flex for mindst 320/måned.

Medarbejderne ved telia har ikke kun ømme fødder i dag, for det gør ondt at skyde sig i fødderne... ;-)

0 0

Om brug af cookies