Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia har store planer i Danmark

Telia har store planer i Danmark

På mobiltelefoni og bredbåndsområdet vil TDC i fremtiden møde stor modstand, hvis det står til TeliaSoneras direktør Anders Igel. At introducere nye teknologier, er blot en af de måder, Telia vil vinde markedsandele på.

Ifølge TeliaSonera har de dét, der skal til for at udfordre TDC på det danske marked.

Anders Igel udtaler, at Telia har en ambition om at vinde markedsandele og derigennem blive en større spiller på det danske marked. Ligeledes ser han det som en stor styrke, at TeliaSonera er den største spiller i både Norden og Baltikum.

Statistikker viser, at hver femte danske mobilbruger er kunde hos Telia på indeværende tidspunkt. Indenfor bredbåndsområdet er Telia den næststørste i Danmark, da de her besidder 10 procent af det danske marked. Hvis vi sammenligner Telia med TDC udfra disse tal, viser det sig dog, at TDC stadig er foran med antallet af kunder.

De felter, hvor Anders Igel mener, man kan slå på, er, at Telia skal kunne identificere kundernes behov og reagere hurtigere end TDC. Hvis man vil have fat i kunderne, skal man tilbyde dem innovative produkter og et godt serviceniveau og dække eventuelt nye behov. Et eksempel på et innovativt produkt er Home Free. På dette felt har Telia allerede positioneret sig som verdensetter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies