Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia introducerer bland-selv-tjenester i abonnementerne

Telia introducerer bland-selv-tjenester i abonnementerne

Telia ændrer model for alle sine abonnenter og giver dig større frihed til selv at vælge mellem de mange tillægstjenester såsom Spotify, der medfølger.

Hvis du skal til at skifte eller købe nyt abonnement, kan Telia glæde med endnu større frihed, så du kan tilpasse det på netop den måde, der passer bedst til dig.

I løbet af de seneste år har Telia udmærket sig ved at tilbyde mange store og populære services såsom Spotify, HBO og Telia TV. Nu får du som kunde større valgfrihed ved at du selv kan kombinere Telias forskellige services i dit abonnement.

Læs også: Telenor og Telia skrotter fusionsplaner

”For os handler det om at give kunderne maksimal frihed. Vi vil ikke have en foie gras-model, hvor vi på forhånd inkluderer faste tjenester for kunderne. De ved godt, hvad de vil have, og så er det vores opgave at have kvalitetstjenester på hylden til en god pris. Nu ændrer vi abonnementerne, så kunderne helt selv kan vælge mellem alle vores tjenester. Det giver langt mere mening og værdi for kunderne,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Antallet af services, som du kan vælge mellem, afhænger af hvilket abonnement, du køber. Tager du eksempelvis det største 4EVERYTHING Premium, skal du vælge 3 tjenester blandt de 5, der findes. Tager du derimod det lidt mindre 4EVERYTHING Light, lyder antallet af tillægstjenester på 2.

Læs også: Telia TV understøtter nu AirPlay - Chromecast kommer

Det er dog værd at være opmærksom på, at Telias mange tjenester kun er gratis de første 12 måneder i de større pakker, hvorefter de overgår til normale priser. Vælger du det billigere 4SURE Light til 149 kroner om måneden, inkluderes Spotify Premium blot i 6 måneder. For at undgå ubehagelige overraskelser skal du altså huske at gentegne abonnementet eller vælge et andet, når tjenesterne efter 12 måneder overgår til normale priser.

De forskellige Telia-tillægstjenester er:

  • Spotify Premium
  • HBO Nordic
  • Telia tv
  • Storytel
  • Roam Like Home Europa Tale + Data

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies