Telia: iPhone 5S blev bedst sælgende telefon i oktober

Apples iPhone 5S blev sat til salg i Danmark den 25. oktober, men formåede alligevel at blive den mest solgte hos Telia - på kun 7 dage.

Telia: iPhone 5S blev bedst sælgende telefon i oktober

iPhone-lanceringen i Danmark var i år den 25. oktober, men flere butikker og web-shops holdt natåbent og startede salget kl. 00.01 natten mellem torsdag den 24. og fredag den 25. oktober.

 – iPhone 5S – speed eller same? (mobiltest)

Og denne salgsstart er fortsat noget danskerne kan lide. Det ses også på salgstallene. iPhone 5S gik direkte ind på en førsteplads, som den mest solgte mobiltelefon hos Telia i oktober måned, selvom den kun var på hylderne i syv dage. Det er ligeledes Apple, som sidder på både anden- og tredjepladsen med henholdsvis iPhone 5 og iPhone 4S. Den nye iPhone 5C er i øvrigt slet ikke repræsenteret på listen.

 – ”Det er tydeligt, at kunderne i stor stil efterspørger Apples produkter, og traditionen tro har årets iPhone-lancering været omgivet af masser hype og massiv interesse fra kunderne. Derfor ser vi også iPhone 5S øverst på listen, og de ældre modeller umiddelbart efter i kraft af, priserne er faldet efter lanceringen af 5S. Ved et kig på listen er det også tydeligt at se, at Sony Xperia Z1 er blandt de populære mobiler, og kunderne går efter de bedste specifikationer, herunder 4G, som giver de bedste oplevelser med streaming,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

De efterfølgende pladser tilhører Samsung, Sony og HTC. Du kan se de ti bedst sælgende modeller på billedet herover.

Det sidste nye i fortællingen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 8/11/2013 gik vi videre med artiklen om iPhone 5S – speed eller same? (mobiltest) – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her..