Telia klar med konkurrent til TDC Play

Nu har Telia også lanceret sin egen musiktjeneste.

Telia klar med konkurrent til TDC Play

Telia har kigget til konkurrenternes succes og lanceret deres egen musiktjeneste, hvor der kan vælges mellem fem millioner musiknumre.

Musiktjenesten, som Telia kalder Fri Musik, er ikke helt gratis. Den koster 79 kroner om måneden. Derved adskiller Fri Musik sig fra konkurrenten TDC Play, der er gratis for TDC’s kunder.

Direktør for Salg og Marketing hos Telia, Peter Krogsgaard siger til Computerworld:

 – “Vores musikbutik er så nem at bruge og har så stort et udvalg af musik, at vi ønsker at have en åben dør for konkurrenternes kunder. Vi er så selvsikre, at vi tror på, at når de først har prøvet det her, så vil de gerne helt over til Telia, for det her er et godt produkt”.

TDC’s musikdirektør, Mikael Jensen mener dog ikke at Fri Musik er en trussel mod Play, der efterhånden har halvandet år på bagen, men han hilser Fri Musik velkommen på markedet.

Alle numre i Telia Fri Musik er DRM-beskyttet, hvilket vil sige, at de ikke kan kopieres over til et andet medie.

Også Telenor, varsler at de inden længe vil komme med musiktilbud til kunderne.

Mere nyt om emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 3/8/2009 bragte vi en ny vinkling på emnet Nokia N86 8MP (produkttest) – verdens bedste kameramobil – Forstættelsen om temaet kan læses her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..