Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia kritiske overfor Apple

Telia kritiske overfor Apple

Brugervenligheden er høj men forretningsmodellen får kritiske ord med på vejen, fra Telias topledelse.

 - Jeg vil ikke dele fortjenesten på trafikken med andre". Foto: President and Chief Executive Officer, TeliaSonera." />
 - "Jeg vil ikke dele fortjenesten på trafikken med andre". Foto: President and Chief Executive Officer, TeliaSonera.

 - "Iphone er godt som visitkort", siger Telias danske direktør Jesper Brøckner, da Mobilsiden.dk spørger til om iPhone er et must for selskabet. Han bekræfter, at interessen for iPhone er tilstede, men siger samtidigt, at intet er afklaret. Generelt er det sådan, at alle teleselskaber taler med Apple, men ingen har på nuværende tidspunkt noget konkret.

Koncernchef Lars Nyberg, er dog langt mere kritisk overfor Apple, end hans danske direktør giver udtryk for. Især forretningsmodellen hvor Apple skal have andel i overskud på samtaletaksterne falder Telia-chefen for brystet.
  - "Jeg vil ikke dele fortjenesten på trafikken med andre - men den holdning havde AT&T også før de fik iPhone-aftalen. Gennem mine samtaler med topledelsen i det amerikanske selskab fornemmer jeg, at de har lært en del af den forretningsmodel", siger Lars Nyberg til Mobilsiden.dk

Begge Telia-direktører er dog enige om, at iPhone er spændende. Især brugervenligheden nævnes som et positivt indslag, som både mobilproducenter og branchen kan lære af.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies