Telia kunder kan nu tilvælge Eurosport Player

Telia kunder kan fra i dag tilvælge streamingtjenesten Eurosport Player til deres abonnement.

Telia kunder kan nu tilvælge Eurosport Player

Telia har længe fokuseret på tillægspakker til deres abonnementer, lige bortset fra da de skrottede deres indholdspakker i marts måned. Deres tillægspakker er dog tilbage nu, hvor du til nedsat pris kan tilføje Spotify og HBO Nordic og mange andre. Som noget nyt får man nu muligheden for at tilføje Eurosport Player også.

Med Eurosport Player får du mulighed for, at se fodboldlandsholdets kvalifikationskampe op mod EM. Derudover kan der ses Premier League, den danske Superliga og Europa League. Er man ikke så meget til fodbold, så er der også Grand Slam Tennis, Tour de France cykling og meget andet.

Afstemning: Hvad er vigtigst når du vælger teleselskab?

Tillægspakker til nedsat pris

Tillægspakkerne bliver tilbudt til alle deres mobilabonnementer, men det er kun deres One abonnement, hvor du sparer penge på tjenesterne. Telia One giver dig fri data i Norden, 20 GB data i EU og selvfølgelig fri sms, mms og tale til en pris på 249 kroner per måned.

Prisen på Eurosport Player er normalt 129 kroner per måned, men med et Telia One abonnement, så er prisen nede på 50 kroner per måned.

Disse tillægspakker kan der pt. tilvælges til 50 kroner per måned per stk:

  • Eurosport Player
  • Spotify
  • Telia TV
  • HBO Nordic
  • Office 365
  • Flipp
  • Telia Secure

Læs også: 3 giver nu op til 200 procent mere data i dit abonnement

Redaktionen har mere til historien

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 15/8/2018 fulgte vi artiklen op med en artikel der drejer sig om Telia gør klar til fremtidens 5G-netværk – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..