Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia lancerer billig data, tale og sms i 25 europæiske lande

Telia lancerer billig data, tale og sms i 25 europæiske lande

Telia lancerer forud for sommerferien tillægstjenesten Roam Like Home Europa, så du kan surfe, ringe og SMS/MMS'e løs under ferien uden dyre roamingafgifter.

Med Telia Roam Like Home Europa kan du surfe løs i 25 europæiske lande.
Med Telia Roam Like Home Europa kan du surfe løs i 25 europæiske lande.

Som Telia-kunde kan du nu gardere dig mod dyre ekstra regninger fra sommerferiens rejser med den nye tillægspakke, Roam Like Home Europa.

Læs også: Telenor-kunder får fri tale og SMS i hele EU

Hvis du i forvejen er Telia-kunde og har abonnementerne 4Everything Premium, 4Everything Light og 4SURE Premium med Spotify, kan du gratis udskifte tillægstjenesten med Roam Like Home Europa og føje data, SMS/MMS og tale til i 25 europæiske lande . Hvis du derimod har et af de tre mindre abonnementer, 4SURE Light 2 GB, 4SURE Light 8 timer eller 4Fun, kan du tilkøbe det for 99 kroner ekstra.

Med det kan du bruge løs af din smartphone eller tablet som var det hjemme i Danmark. Du har dog en grænse på 10 GB dataforbrug om måneden i udlandet, præcis som det er tilfældet med 3's 3LikeHome-løsning.

Det nye tiltag fra Telia omfatter følgende europæiske lande: Belgien, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales og Østrig.

Læs også: Undgå dyr mobilregning under rejsen med disse apps [TIP]

”Vi kender nok alle sammen til bekymringen for ekstraregninger, når vi har været i udlandet. Det er den bekymring, vi vil komme til livs og give vores kunder mulighed for at bruge deres smartphone og tablet i udlandet på samme måde som herhjemme. Teknologien gør vores hverdag lettere og styrker vores oplevelser, og uanset om det er en rutevejledning via GPS’en, surfing på internettet eller deling af billeder på sociale medier, så bør geografi ikke begrænse os,” siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Hvis du har mobilt bredbånd hos Telia med abonnementerne 4LIFE Premium Plus, 4LIFE Premium og 4LIFE Full, koster det dig kun 79 kroner at føje samme muligheder til, når du skal på ferie i Europa.

Nyt abonnement med Roam Like Home Europa

I forbindelse med lanceringen af Roam Like Home Europa lancerer Telia en ny variant af abonnementet, 4SURE Premium, som giver dig samme 10 GB data, fri tale og fri SMS/MMS, men Roam Like Home Europa i stedet for Spotify, så du kan surfe og snakke løs uden for Danmarks grænser.

Hvis du har det eksisterende 4SURE Premium med Spotify kan du uden problemer skifte i din tillægstjenester og få Roam Like Home Europa svarende til det nye abonnement uden prisændring.

Udvider Danmarks grænser til Norden

I 4 af de største abonnementer, hvor der medfølger fri tale, kan Telia nu glæde med at udvide Danmarks grænser til hele Norden og Baltikum. Det vil sige i Finland, Sverige, Norge, Island, Estland, Litauen og Letland.

Læs også: 3 udvider med gratis roaming til 5 rejsemål sydpå

”Det betyder reelt, at vi udvider Danmarks grænser for kunderne, som nu er i stand til at bruge deres mobil i Norden og Baltikum på præcis samme måde, som de er vant til herhjemme. Det gælder både data, sms/mms og alle opkald både til og fra landet samt lokale opkald,” siger Christoph Nørgaard.

De 3 abonnementer, der uden ændring af prisen nu har Roam Like Home Norden, er 4EVERYTHING Premium, 4EVERYTHING Light og 4SURE.

Øget konkurrence på udlandsforbrug

Med introduktionen af Roam Like Home Europa og Roam Like Home Norden er Telia med i den øgede konkurrence blandt danske teleselskaber om at tilbyde gratis udlandsbrug i form af data, tale og SMS/MMS til kunderne - eller som Telia som en tillægspakke til et beløb, hvor du omgår de dyre roamingafgifter.

3 har med sin 3LikeHome-ordning længe været stærk på dette område, og for kun tre uger siden kom Telenor med sit tiltag, der giver gratis tale og SMS/MMS i 28 europæiske lande til kunder med de største "Fri+"-abonnementer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies