Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia lukker for forlængelse af Xpress og GO

Telia lukker for forlængelse af Xpress og GO

Som Telia kunde kan man ikke længere forlænge Xpress eller GO abonnementer i forbindelse med køb af ny telefon. Ønsker man at beholde sit nummer, skal man skifte til Telia ON.

Siden mandag den 9. oktober og i hvert fald frem til slutningen af året, kan Telia kunder med enten Xpress eller GO abonnementer, ikke længere forlænge deres abonnement i forbindelse med køb af en ny telefon.
Det betyder ganske enkelt at hvis man har et af ovenstående abonnementer, så kan man ikke beholde sit nummer og købe en ny telefon med tilskud fra Telia, hvis man ikke indvilliger i at ændre abonnementet til Telia ON.

Rigtig mange Telia kunder har nok været vant til at købe en ny og billig telefon hver 6 måned som det jo indtil nu har været muligt. Men det lader til at Telia efterhånden er træt af at smide så mange penge væk i tilskud til terminalerne. Derfor har man nu valgt helt at lukke for muligheden for at forlænge Xpress og GO abonnementer.

Tendensen med de skyhøje tilskud som vi efterhånden er blevet vant til herhjemme, er at folk tror at en Nokia 6230i kun koster en krone, dette er ganske enkelt ikke korrekt. Hvad telefonen rent faktisk koster, kan ses på priserne uden abonnement, og så kan man også få en ide om hvor mange penge operatørerne giver i tilskud.
Spørgsmålet er om dette blot er starten, der foreligger jo en åbenlys mulighed for de andre selskaber at følge trop, men mon ikke de lige venter til jule handlen er overstået.

Du kan følge debatten omkring dette tiltag på vores forum

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies