Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia og Telenor-netværket: Se tidsplanen her

Telia og Telenor-netværket: Se tidsplanen her

Se hvornår Telia og Telenors nye netværk bliver oprettet i dit område.

Telia og Telenors nye netværk er godt på vej, og allerede nu kan  de to telselskabers kunder i Aalborg, Himmerland og Vestlolland nyde godt at den meget forbedrede 3G dækning.

Men hvornår bliver Telia og Telenors netværk lagt sammen i dit område, spørger du måske. Nu kan de nysgerrige endelig få et svar.

Telia har opdateret deres hjemmeside med en ny oversigt over, hvornår de forskellige områder af landet forventes at blive lagt sammen.

Siden indholder en oversigt på ugebasis, hvor man kan se hvilke byer og deres opland, hvor Telia og Telenors netværk bliver til ét stort samlet netværk. Ved at klikke på bynavne, kan man på et kort se, hvilke dele af områderne, der bliver lagt sammen.

Find siden her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 21-07-2013 04:08:54

Det her projekt er bare en spareplan så de hver især kan lukke ned for sites før 3G er forældet og bliver sat helt ud af drift.

0 0
Rune M. 22-07-2013 10:02:38

For det første, så er 4G netværket slet ikke GSM klart endnu, så tale kan slet ikke foregå over 4G (Derfor, når du er på 4G går der noget tid fra du "ringer op" til den går igennem - den skal lige skifte netværk)

4G dækker ikke hele landet før om MEGET lang tid - og til den tid, vil det måske være smart at droppe et 3G netværk.
Men før det, så har vi også et Edge netværk, vi har et standard GSM netværk, hvorfor tror du dog at de ville sige "nu dækker vi storbyerne, sluk for 3G" - nu hvor 2% af telefonerne i brug har 4G?

Hele planen Telenor og Telia kører med at slå deres netværk sammen, er naturligvis på et punkt en fælles besparelse, men det er også et fælles netværk man kan nyde noget bedre af som både Telia og Telenor kunde, da Telia og Telenor hver især dækkede med hver deres netværk, i områder som kompenserer for hinandens.

- Det pisse smart, og giver brugeren en langt bedre netværks oplevelse, og er på længere sigt billigere for selskabet.

0 0
hotpop 21-07-2013 12:12:24

Hvorfor i alverden tror du dog det?
3G fortsætter en del år endnu!

0 0

Om brug af cookies