Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia og Telenor-sammenlægningen kommer nu til Sjælland

Telia og Telenor-sammenlægningen kommer nu til Sjælland

Sammenlægningen af Telia og Telenor netværket er så småt på vej til resten af Sjælland efter Lolland nu har fået forbedret dækning.

Teleselskaberne Telia og Telenor er i gang med et fælles historisk projekt, hvor to netværk skal blive til et. Ofte omtales det som TT-netværket.

Sammenlægningen er allerede sket flere steder, og indledende tests fra Lolland viser også lovende takter for det fintmaskede netværk. Nu er turen så småt på vej til de øvrige sjællændere.

 - TT-netværket forbedret dækning til Vestlolland

 - ”Vi er utrolig stolte af snart at kunne præsentere kunderne for hvad, der unægtelig vil blive Danmarks mest fintmaskede netværk, og alene på Lolland i området omkring Nakskov har vi fx udvidet den indendørs, geografiske dækning med 20 pct. Udover en bredere dækning vil kunderne også mærke forskel i kvaliteten af netværket - fx færre afbrudte opkald – samt mere kapacitet, hvilket giver en langt bedre oplevelse med data,” siger Heine Wieben Rasmussen, netværksspecialist i Telia.

Antallet af afbrudte opkald (dropped calls) er reduceret med 22 procent, mens der er en stigning på den indendørs dækning på 9 procent. Dette er blot nogle af de resultater der er kommet i Nakskov-området efter sammenlægningen, som Telia har oplyst i en pressemeddelelse.

Sammenlægningen af de to netværk styres af faste målinger, der skal sikre kunderne ender med det bedst mulige netværk.
 

Læs også:
 - TT-netværket dækker nu hele Lolland
 - TT-netværket dækker nu hele Nordjylland

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Leif Sørensen 12-09-2013 08:09:30

Læs tråden fra Nordjylland og se hvad der er i vente, hvis du bruger en Android telefon:
http://www.mobilsiden.dk/nyheder/telia-og-telenors-net-sammenlaegning-se-den-store-forskel-her,lid.28557/

0 0

Om brug af cookies