Telia øger upload-hastighed på 4G

Danmarks hurtigste mobile bredbånd bliver nu endnu hurtigere – Telia øger nu upload-hastigheden på det mobile 4G LTE bredbånd.

Telia øger upload-hastighed på 4G

Telias 4G netværk er blevet rost mange stede, blandt andet her på Mobilsiden.dk – og allerede inden flere andre selskaber for alvor er med op 4G, forøger Telia nu hastigheden for både privat- og erhvervskunder.

Det betyder, at man kan få fornøjelsen af op til 40 mbit/s i upload. Indtil i dag har uploadhastigheden for privatkunder været på op til 5 mbit/s mens erhvervskunderne har haft en uploadhastighed på op til 10 mbit/s.

Kunderne skal dog ikke frygte en prisstigning, for prisen ændrer sig ikke.

-”Vores kunder får et markant forbedret produkt uden at skulle betale ekstra, og det er selvfølgelig en fantastisk nyhed at kunne give danskerne. Det får især betydning for de kunder, som deler filer online, ” siger privatkundedirektør i Telias mobilforretning, Christoph Nørgaard.

Uploadhastigheden stiger automatisk for alle Telias 4G mobil bredbåndskunder.

Læs også:
Testen af Telias 4G hotspot – ingen kabler lyn hurtigt internet i lommen

Seenste nyt om emnet

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden fulgte op på historien. d. 30/3/2012 fulgte vi historien op med sagen Telia er faldet i iPad 4G-fælden – Læs den her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.