Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia rækker ud efter de små virksomheder

Telia rækker ud efter de små virksomheder

En ny servicepakke, der blandt andet gør fastnetnummeret mobilt, skal få Telia ind i varmen hos de små og mellemstore virksomheder.

Flyt virksomhedens fastnetnummer over på mobiltelefonen og få viderestilling til alle medarbejdere. Sådan lyder tilbuddet fra Telia, der i dag lancerer en ny servicepakke til erhvervslivet, kaldet Probiz Basis.

- "Telia har haft Probiz i over fem år og har erfaring på området. Nu kommer vi med en pakke, der er tilpasset små og mellemstore virksomheder," siger Jesper Korsskov, marketing- og produktdirektør i Telia.

Omstillingsløsningen ved Probiz Basis giver virksomhederne to muligheder. Hvis firmaet har flere afdelinger - f.eks. Kundeservice og Salg - så kan man vælge at oprette en 'tast-selv-reception'. Her møder kunden en velkomsthilsen, og kan selv navigere frem til den rette ved at taste sig frem.

Den anden mulighed er til f.eks. et håndværkerfirma. Når kunden ringer til fastnetnummeret, møder denne en velkomstbesked og ventemeddelelser, indtil den næste ledige medarbejder svarer. Hvis den ene håndværker er hos en kunde og ikke tager den, bliver opkaldet stillet videre til næste.

Der er ligeledes mulighed for at oprette en automatisk besked om åbnings- og telefontider, som kunden hører ved opkald uden for åbningstiden.

Husk at regne abonnementet med i prisen

Probiz Basis koster 99 kr. i oprettelse og 29 kr. om måneden pr. medarbejder. Det inkluderer blandt andet fri viderestilling til firmaets telefoner og fri kollegaopkald.

Servicepakken inkluderer ligeledes en telefonsvarer. Via et internetbaseret selvbetjeningsmodul kan man selv vælge, om kunderne skal have mulighed for at lægge en besked, hvis de ringer uden for åbningstiden, eller hvis ingen medarbejdere har mulighed for at besvare opkaldet. Man kan ligeledes trække køstatistik.

Virksomheder, der er kunne være interesseret i Probiz Basis, skal dog være opmærksomme på, at de skal lægge alle firmaets mobilabonnementer oven i prisen for servicepakken.

Firmaets mobiler behøver dog ikke at have det samme erhvervsabonnement - der er seks forskellige at vælge imellem: Business Value 49, Business Value 99, Business Value 199, Business On, Business On Plus og Business Premium.

Prisen for opkald ud af huset, sms og datatrafik bliver således bestemt af den enkelte medarbejders abonnement.

Du kan læse mere om Probiz Basis ved at klikke her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies