Telia: Så er vi klar med 4G på mobilen

Fra i dag får Telia-kunder muligheden for, at udnytte det hurtige 4G-datanetværk direkte på smartphonen.

Telia: Så er vi klar med 4G på mobilen

De danske Telia-kunder kan for første gang, fra i dag, udnytte det hurtige 4G-datanetværk direkte på deres smartphone, hvis denne understøtter det.

 – Web-TV: Første kig på Samsung Galaxy S III 4G

Samtidig med 4G-netværket meldes klar lancerer Telia også i dag Samsung Galaxy S III i 4G-version. Dette er den første smartphone i Danmark, som understøtter det lynhurtige datanetværk.

Telias 4G-netværk dækker i dag 75 procent af befolkningen og hele 192 byer, dette betyder også man for alvor kan få noget ud af Samsung Galaxy S III i 4G-udgaven.

 – Hvor hurtig er 4G LTE på Samsung Galaxy S III 4G

iPhone 5 kunne have været den første telefon, som understøttede 4G-netværket i Danmark, men dette har en fejl fra Apples side sat en stopper for.

 – Ny Apple-fejl: Ingen 4G i iPhone 5 før til november

Derfor bliver Samsung Galaxy S III 4G altså den første – flere andre er dog også på vej, blandt andet de længe de ventede Nokia Lumia-modeller.

Læs også:
 – Samsung retter 4G-forvirring om Galaxy S III

Videre om emnet

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 19/10/2012 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen Telia klar til at købe teleselskabet 3 – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt i sagen her..