Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia sælger oplåst iPhone 3G

Telia sælger oplåst iPhone 3G

Så er det officielt. Telia har besluttet, at give iPhone-kunder mulighed for, at låse deres iPhone op til andre net.

Til trods for tidligere benægtelser, bekræftede Telia i dag overfor Mobilsiden.dk, at de vil give nye iPhone-kunder mulighed for, at låse deres mobil op til andre danske teleselskaber.

Telia kræver dog stadig, at man opretter et abonnement sammen med sin iPhone 3G. Samtidig vil oplåsningsgebyret koste omkring 500 kroner. Den samlede pris for en iPhone 3G 8GB vil derfor blive lige under 5.500 kroner, mens 16GB-udgaven vil koste lidt over 6.000 kroner.

Det er ikke sikkert, at man vil kunne få låst sin iPhone 3G op fra dag ét, da Telia stadig arbejder på det. Men oplåsningen skal ske gennem kundeservice, og vil ikke kunne gøres i butikkerne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nicolai Johannesen 10-07-2008 15:18:32

Telia må virkelig følge sig presset! Men de har åbenbart ikke det hardware eller de aftaler der skal til for at Telia kan få prisen på 3G/EDGE data ned i et fornuftigt leje!

Ellers ville de ikke komme med alle de dårlige undskyldninger og bare lavet et andet eller et tillæg abonnement. Så de ikke ville få alt den dårlige presse eller sende kunderne hen til andre selskaber!

Jeg tror ikke Telia er så inkompetente som de virker lige nu, jeg tror ikke de har noget valg, jeg tror de arbejder på at lave deres 3G net bedre i Danmark og få priserne på 3G/EDGE data ned og indtil da må Telia bare håbe på det bedste!

Telia har sat sig selv i en meget dårlig situation i Danmark, så de kunne få lov til at sælge IPhone i Norden og fra deres synsvinkel forhåbentlig blive større spiller på det marked.

Det kommer så desværre til at gå udover den danske forbruger der bare gerne vil have en IPhone og et abonnement så man kan brugen den som den var tiltænkt fra Apples side ”Browse the real web, get HTML email, and find yourself with GPS maps.” som der står på Apples hjemmeside!

0 0

Om brug af cookies