Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia udløser priskrig på mobildata

Telia udløser priskrig på mobildata

Ubegrænset datatrafik for 59 kroner om måneden kan for alvor sparke gang i priskrigen på mobildata - til gavn for forbrugerne.

<strong>Læs også:</strong><br /> - <a href=Iphone 3G får mere data" />

Mails, nyheder, osv., det hele tæller på dataforbruget og koster kassen. Sådan har det været indtil nu.

Telia introducerer i dag data-flatrate produktet "Fri Surf" til 59 kroner om måneden - et tiltrængt indspark i et stillestående mobildata-marked.

De seneste måneder har mobilselskaberne primært haft fokus på mobilt bredbånd til computeren, men mobiltelefonen er ladt i stikken.

300 MB begrænsning uden effekt

"Fri Surf" har en principel topgrænse på 300 MB pr. måned, men mobilbrugerne behøver alligevel ikke frygte ekstraregninger, da overforbruget ikke takseres. Overfor Mobilsiden.dk forklarer Telia, at man forbeholder sig ret til at begrænse, afbryde eller opsige abonnementet, hvis man konsekvent forbruger meget over grænsen. Teleselskabet beroligerer på forhånd og siger, at den mulighed kun tages anvendelse, hvis der er tale om misbrug, der blokerer andre kunders adgang.

- "Forbrugsgrænsen skal udelukkende forhindre misbrug, som kan gå udover andre kunders oplevelse af netværkskvaliteten", fortæller adm. direktør Jesper Brøckner.

Både privat- og erhvervskunder, inklusive iPhone-ejerne, kan købes tillægsproduktet "Fri Surf".

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies