Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia: Vi retter op på lovbrud

Telia: Vi retter op på lovbrud

Kunderne hos Telia kan ikke sende teleselskabet en e-mail. Det er ulovligt, siger Forbrugerombudsmanden. Telia vil nu rette op på sagen.

En helt almindelig e-mail adresse! Det er hvad Telia ifølge Politiken.dk mangler på deres hjemmeside. I stedet henvises kunderne til en formular på siden.

Det betyder, at kunderne ikke har dokumentation for de mails, de har sendt til teleselskabet, da indholdet fra formularen ikke kan gemmes i kundens e-mail program.

Forbrugerombudsmanden samt en afgørelse ved EU-domstolen fastslår, at denne praksis ikke er i orden. Både telefonnummer, mailadresse samt virksomhedens CVR-nummer skal fremgå tydeligt fremgå af hjemmesiden, lyder det fra myndighederne.

Sceenshot fra Telia hjemmeside
Sceenshot fra Telia hjemmeside

Telia vil rette op

Efter at Politiken.dk har påpeget manglen overfor Telia, lover teleselskabet, at gøre noget ved problemet.

- "Jeg kan forsikre dig for, at det vil blive bragt i orden, meget hurtigt", siger Jens Ottosen-Skøtt, juridisk direktør i Telia.

Da Mobilsiden.dk tjekkede Telias hjemmeside cirka et døgn efter Politikens artikel blev offentliggjort, er det nu muligt med lidt tålmodighed at finde et par e-mail adresser.

Under "Om Telia" fremkommer firmaets generelle oplysninger inklusive et par mails. Søges derimod under "Kundeservice" er der stadig kun en fast formular til henvendelser.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies