Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telias direktør gider ikke høre på brok

Telias direktør gider ikke høre på brok

Hvis en medarbejder i Telia kun vil brokke sig behøver de ikke forstyrre direktøren. Det kræver løsninger at få kaffe.

- ”Min dør er altid åben”, lyder det i et interview med Telias direktør Søren Abildgaard, som byder alle medarbejdere velkommen på hans kontor – dog med en enkelt undtagelse.

Direktøren gider ikke høre på folk der bare brokker sig for at brokke sig. Hvis de derimod har konstruktive løsninger med, så hældes der gerne kaffe op.

I nedenstående indslag kan du også høre, hvordan en helt almindelig arbejdsdag går for en teleselskabs-direktør.

Interviewet med Søren Abildgaard er lavet i forbindelse med, at han i disse dage har fungeret i et år, som direktør for selskabet.

Læs også:
- Telia: Vi skal holde hvad vi lover
- Telias direktør er en gadget-freak
- Telia: Fyringsrunder er en sort dag

Gider ikke høre brok

En almindelig dag på kontoret

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

S.B. 12-02-2012 18:09:09

Jaja, så er vi der igen - den store arbejdsløshed giver igen fripas til unge "smarte" chefer, der under dække af falsk åbenhed praktiserer management by fear. Ingen tør sige dem imod, og de ønsker det heller ikke, for deres mor + deres ego fortæller dem hele tiden, at de selvfølgelig har ret. Det, de glemmer, er, at en virksomhed kun kan forbedre sig, hvis konstruktiv kritik bliver positivt modtaget af ledelsen. Al erfaring viser, at det modsatte fører til dårlige resultater.

0 0
PJ 04-02-2012 01:55:37

... han er af den type som siger de da enlige vil lytte til folk - men kun dem som er enig med ham, alle andre bliver affærdiget med at de bare brokke sig?

0 0

Om brug af cookies