Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telias iPhone-kunder snydes for fri mms

Telias iPhone-kunder snydes for fri mms

Der er lukket for mms-funktionen på Telias specielle iPhone-abonnement, som ellers lover frit forbrug. Kunderne kalder det for kontraktbrud.

Det er ikke længere muligt at sende mms-beskeder med Telias iOn-abonnement, selv om det ifølge kontrakten inkluderer frit forbrug af netop denne service.

Flere debattører på Mobildebat.dk, landets største mobilforum, har således udtrykt deres utilfredshed over problemet, som angiveligt opstod omkring torsdag i sidste uge. Telias iOn-abonnement bliver udelukkende solgt sammen med Apples iPhone, som ikke understøtter mms.

Adskillige iOn-kunder kan dog fortælle, at der førhen ikke var nogen problemer med at sende mms-beskeder ved hjælp af den uautoriserede applikation SwirlyMMS, som kan installeres på en jailbroken iPhone.

Efter sigende skulle der ligeledes være lukket for mms-muligheden, når iOn-abonnementet benyttes i en hvilken som helst anden telefon, der understøtter mms.

Telias mistænkes for at lukke med vilje

Mms-problemerne har fået spekulationerne i gang hos iOn-kunderne, som reelt ikke ved, om der er tale om en teknisk fejl eller om en overlagt handling fra Telias side.

Det har fået flere debattører til at kalde sagen for et kontraktbrud, da kunderne ikke kan få adgang til den service, som de ifølge abonnementsbetingelserne har ret til.

Telias kundeservice har modtaget adskillige henvendelser fra utilfredse iOn-kunder, men medarbejderne har endnu ikke kunnet give en endelig forklaring på problematikken.

Læs også:
Telia erkender: Vi havde en fejl på mms
Telia afviser mms-chikane mod iPhone-kunder

Debat om emnet - klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies