Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TeliaSonera vinder pris ved LTE Awards 2013

TeliaSonera vinder pris ved LTE Awards 2013

TeliaSonera har vundet en pris for deres nyskabende roamingservice ved årets LTE Awards.

TeliaSonera vandt i starten af denne uge en prestigefyldt pris ved LTE Awards 2013 i Amsterdam. De tog førstepræmien i kategorien ”Best LTE/4G Roaming Product and Service”.

Prisen fik de for deres nyskabende roamingservice, der som det første sted i verden, gør det muligt for danskerne at benytte deres 4G-abonnementer i Svergie. TeliaSonera lancerede deres dansk/svenske roamingservice i februar måned.

TeliaSonera har to gange tidligere modtaget en pris ved LTE World Summit, men det gør ikke glæden mindre denne gang.

 - “4G roaming mellem Danmark og Sverige er et vigtigt skridt hen imod at kunne give vores kunder mulighed for at udnytte den lynhurtige 4G-teknologi – også når de rejser ud i verden. Vi tror på, at moderne teknologi skal være tilgængelig og let at bruge både nationalt og internationalt. Det er grunden til, at vi har stor fokus på at give kunderne mulighed for gnidningsfrit at udnytte mulighederne med 4G, også på tværs af landegrænser,” siger Tommy Ljunggren, Head of System Development i Telia Mobility Services, TeliaSonera.

Romingservicen vil også blive lanceret på andre TeliaSonera-markeder i løbet af 2013. De norske kunder har også netop fået fuldt udbytte af deres 4G-abonnementer når de besøger Sverige. Med tiden vil der også åbnes for 4G roamingaftaler med operatører uden for deres egne markeder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bryan Hansen 06-07-2013 15:24:03

Som Lasse skriver så har vi hos 3 samme muligheder og har for øvrigt haft det i en del år.
Det nye kan være at Telia lyver overfor deres kunder eller måske kommende kunder.
Jeg skrev en mail til Telia og spurgte om netop det samme for et halvt år siden og der havde de ingen tanker om det de netop har lanceret.
Flot service Telia...
Jeg bliver hos 3

0 0
lasse 06-07-2013 16:08:30

Tror det blev standard i 2004 1 år efter 3 kom til danmark
Altså 9 år 3 har haft dette

0 0
Bryan Hansen 06-07-2013 17:05:55

Jeg skal ikke kunne sige det. Det har i hvert fald eksisteret de 6-7 år jeg har været kunde og det kører sjovt nok bedre i Sverige end i Danmark

0 0
lasse 28-06-2013 11:53:22

Det samme har 3
3 har ingen roaming, men derimod benyttes nettet som var man hjemme

Så hvad er det nye?

Mobilt bredbånd koster det samme i Sverige
Brug 3's net, når du går på nettet med dit mobile bredbånd - så er det samme pris i Danmark og Sverige. Dette gælder også når du benytter 3´s 4G/LTE-netværk i Sverige.

0 0

Om brug af cookies