TeliaSonera vinder pris ved LTE Awards 2013

TeliaSonera har vundet en pris for deres nyskabende roamingservice ved årets LTE Awards.

TeliaSonera vinder pris ved LTE Awards 2013

TeliaSonera vandt i starten af denne uge en prestigefyldt pris ved LTE Awards 2013 i Amsterdam. De tog førstepræmien i kategorien ”Best LTE/4G Roaming Product and Service”.

Prisen fik de for deres nyskabende roamingservice, der som det første sted i verden, gør det muligt for danskerne at benytte deres 4G-abonnementer i Svergie. TeliaSonera lancerede deres dansk/svenske roamingservice i februar måned.

TeliaSonera har to gange tidligere modtaget en pris ved LTE World Summit, men det gør ikke glæden mindre denne gang.

 – “4G roaming mellem Danmark og Sverige er et vigtigt skridt hen imod at kunne give vores kunder mulighed for at udnytte den lynhurtige 4G-teknologi – også når de rejser ud i verden. Vi tror på, at moderne teknologi skal være tilgængelig og let at bruge både nationalt og internationalt. Det er grunden til, at vi har stor fokus på at give kunderne mulighed for gnidningsfrit at udnytte mulighederne med 4G, også på tværs af landegrænser,” siger Tommy Ljunggren, Head of System Development i Telia Mobility Services, TeliaSonera.

Romingservicen vil også blive lanceret på andre TeliaSonera-markeder i løbet af 2013. De norske kunder har også netop fået fuldt udbytte af deres 4G-abonnementer når de besøger Sverige. Med tiden vil der også åbnes for 4G roamingaftaler med operatører uden for deres egne markeder.

Seneste nyt i sagen

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 21/6/2013 fulgte vi op med artiklen om Dansk teleselskab klar med fastpris-pakke på udlandstelefoniKlik her og læs artiklen.. Se også seneste nyt om emnet her..