Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore accepterer bøde for ulovlig telefonsalg

Telmore accepterer bøde for ulovlig telefonsalg

Telmore har accepteret at betale en bøde for ulovligt at have kontaktet kunder med tilbud om en abonnementsaftale.

Teleselskabet Telmore har accepteret at betale en bøde på 25.000 kroner, fordi selskabets medarbejdere kontaktede tidligere kunder, med tilbud om en abonnementsaftale.

Selskabet har erkendt at have ringet op til tidligere kunder, uden forudgående samtykke, som det ellers er beskrevet i Forbrugeraftaleloven.

Forbrugerombudsmanden valgte i november 2013, at indgive en politianmeldelse mod selskabet, på grund af de ulovlige salgsopkald.

Telmore accepterede en udenretslig bøde, men selskabet er lang fra de eneste, der benytter denne metode.

Telmore er desværre ikke det eneste selskab, som ringer forbrugere op uden samtykke. Det er noget, jeg ofte får henvendelser om. I år har jeg derfor særligt fokus på at sætte ind over for selskaber, der ikke respekterer forbuddet mod telefonsalg,” siger Forbrugerombudsmand Henrik Øe.

Kilde: Forbrugerombudsmanden

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob 20-06-2014 09:56:48

Jeg havde en ung gut fra tellmore som ringede mig op engang. Han var så påtrængende og ville ikke forstå et nej. Til sidst begyndte han at sige jeg var uintelligent fordi jeg ikke ville købe hans abonnement. Det var så der jeg smed røret på...

1 1
Thomas Larsen 20-06-2014 13:37:38

Husker stadigvæk den gang hvor man skulle bruge Yousee kortet for at se HD kanaler, da det så gik væk var der jo ikke rigtigt nogen årsag til at beholde kortet med det månedelige gebyr, så jeg bedte om at få det afbestilt.

Der var bestemt også en som skulle påpege at om et halvt års tid kom der en masse spændende nye ting som jeg kun kunne bruge ved at have kortet, så sagde jeg at jeg jo bare kunne bestille et nyt til den tid, fordi prisen for at få et nyt kort er mindre end at beholde det nuværende kort i et halvt års tid.

Der var jeg åbenbart også for dum, selvom jeg stillede regnestykket op for hende kunne hun kun konkludere at jeg altså ikke ville spare penge, sjovt nok var de ting som kom et halvt år efter(realiteten blev et år efter) ikke noget jeg var interesseret i.

Men de forsøger da :P

0 0
Om brug af cookies